Sudbina je htjela da se oni upoznaju

Film ‘Zauvijek tvoj’ romantična je drama snimljena prema istoimenoj knjizi Nicholasa Sparksa.

Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu – fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth (Taylor Schilling) i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj.

Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.

Kemija između Zaca Efrona i Taylor Schilling u ovom je filmu neosporna. Frankie Muniz jedno je vrijeme dolazio u obzir za ulogu Logana, no ženski se dio publike zasigurno slaže kako je Zac Efron sjajno odradio ovaj posao.



Obožavatelji filmova Nicholasa Sparksa mogu primijetiti kako je kuća u kojoj Beth  zapravo ista kuća u kojoj živi Tuck u filmu ‘Najbolje od mene’, koji je također ekranizacija Sparksove novele.

Romantičnu dramu 'Zauvijek tvoj' ne propustite ovog petka nakon serije 'Bit ćeš moja' na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju