Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Prepisala na sebe svu njegovu imovinu, a on umro u domu. Vlasnica ilegalnog doma koja već ima pet kaznenih prijava, zbog sumnje u prijevaru dobila još jednu, šestu po redu koju je protiv nje podiglo općinsko državno odvjetništvo. Pokojni starac je naime mislio da potpisuje suglasnost za kanalizaciju, a potpisao je ugovore o dosmrtnom uzdržavanju i oporuku. Raskide ugovora nije dočekao. Sve je komentirala i sama osumnjičena. Što na sve kaže inspektorat, kao i Ministarstvo pravosuđa?

Testirali smo – kakvu zaštitu pružaju kreme s SPF-om, a kakvu biljni preparati? Društvene mreže preplavile su preporuke, recenzije proizvoda za zaštitu od sunca. Od krema pa sve do prirodnih preparata i ulja. Štite li ili zavaravaju? Na što obratiti pozornost i je li skuplji proizvod uistinu i bolji?

Prijavili ga, podigli kaznenu prijavu. Jer je od 600 hektara općinske zemlje, čak 93 dobila načelnikova žena. Načelnik Donjeg Lapca kaže – nemam veze s time. Seljaci očajni, tvrde – opet su zemlju dobivali i oni koji nemaju ni mačku, a kamoli kravu. Isti je to načelnik koji milijun kuna potpora nije upisao u imovinsku karticu.

Ima tri godine, a pola je svog života proveo u bolnici. Bolnica mu je postala i dom i vrtić i igralište, a ljudi koji se o njemu brinu, nova obitelj. Provjereno donosi prilog o dječaku s transplantiranim srcem koji je svojim duhom, borbom za život i nevjerojatnom energijom ukrao srca cijelog jednog odjela zagrebačkog Rebra.

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju