Uzbudljiv akcijski triler sa zanimljivom glumačkom postavom.

U ovom napetom trileru, losanđeleski detektiv Jack Welles (Matt Dillon) nastoji uhvatiti skupinu zloglasnih kradljivaca prije nego što izvedu pljačku vrijednu 20 milijuna dolara. Njihove pljačke isplanirane su do savršenstva i za sobom nikad ne ostavljaju tragove, no kad ih obuzme pohlepa za novcem i pristanu na još jednu, posljednju pljačku, iskusni detektiv se zaklinje da će ih zauvijek strpati u zatvor.

Likovi Johna Rahwaya, kojeg glumi Paul Walker, i braće Attica, koje glume Chris Brown i Michael Ealy, nazvani su po američkim zatvorima. Zatvor Attica nalazi se u New Yorku, a Rahway u New Jerseyu.

Automobil koji u filmu vozi lik Paula Walkera, jednak je onome koji je glumac vozio u filmu Brzi i žestoki 7.

Impresivnu glumačku postavu, uz Paula Walkera, Idrisa Elbu, Matta Dillona i Chrisa Browna, čini i Hayden Christensen – kanadski glumac kojeg je proslavila uloga u Ratovima zvijezda. Izjavio je kako se s kolegama odlično zabavio te se tijekom snimanja filma osjećao poput djeteta koje se s prijateljima igra policajca i lopova.

Kakve je još dojmove iznio o filmu, pogledajte u intervjuu.



Uzbudljivi film "Otimači" ne propustite gledati u ponedjeljak navečer na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju