Formati Nove TV na vrhu su ljestvice gledanosti.

Od samog početka jesenske sheme formati Nove TV na vrhu su ljestvice gledanosti, no jučer su prema podacima AGB Nielsena zabilježeni i novi rekordni rezultati zabavnih formata, jesenskih aduta Nove TV.

Gledanost jučerašnje epizode serije ''Na granici'' bila je rekordna od početka emitiranja serije, a uz nju se zabavilo više od 766 tisuća gledatelja te je epizoda ostvarila čak 46,9 posto udjela u gledanosti. ''Na granici'' je tako ne samo najgledanija serija već i najgledaniji format općenito na svim televizijama.

Odmah na drugom mjestu po gledanosti jučer je zauzela ''Farma'' koja je također zabilježila rekordan rezultat od samog početka emitiranja. Ovog utorka uz reality show Nove TV, uz imenovanje ovotjednih sluga na farmi, bilo je više od 652 tisuće gledatelja, a emisija je ostvarila 38,4 posto udjela u gledanosti. Do kraja sezone ostalo je još dva tjedana, a već ove subote jedan farmer pobjedom u dvoboju izborit će plasman u finale šeste sezone ''Farme''.



I na društvenim mrežama oba zabavna formata okupljaju veliki broj fanova. U posljednje vrijeme veliki interes fanova serije ''Na granici'' je izazvao natječaj 'Kalendar iz Lokvice' koji je i trenutno i u narednim tjednima aktivan na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na Instagramu je u natječaju za kalendar sudjelovalo preko 800 korisnika, na YouTubeu 600, a na Facebooku preko 1.200. Na digitalnim platformama reality showa ''Farma'' video materijali ostvaruju prosječni doseg veći od 40.000 pregleda, dok video materijali dvoboja prelaze preko 50.000 pregleda. Početak tjedna također donosi vrlo dobre rezultate. Objava vezana uz Sašu i Editu ostvarila je doseg veći 60.000 fanova.

Nova TV je jučer zauzela prvih šest pozicija u rangu gledanosti, a uz navedene formate u najgledanije su se uvrstili i ''Dnevnik Nove TV'', ''IN magazin'', ''Vijesti Nove TV'' te humoristična serija ''Lud, zbunjen, normalan''.

U TOP 20 najgledanijih formata uvrstili su se i turska serija ''Rat ruža'', ''Večernje vijesti'' i ''Vijesti Nove TV'' u 14 sati, ''Zauvijek susjedi'', ali i reprizna izdanja ''Farme'' i serije ''Na granici''.

 

Podaci:
Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 27.11.2018.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju