Svaki drugi gledatelj uz Supertalent!

Prva polufinalna emisija Supertalenta, koju su gledatelji imali priliku gledati uživo iz zagrebačkog studija i ovoga puta potvrdila je svoju iznimnu popularnost kod hrvatske publike.

U prvoj polufinalnoj emisiji dobili smo i prve finaliste showa – Martina Kutnara, koji je osvojio najveći broj glasova te se direktno plasirao u daljnje natjecanje, a uz njegov nastup bilo je više od milijun gledatelja! Drugog finalista, između drugog i trećeplasiranog, birao je žiri te odlučio da u finalu ponovno želi vidjeti plesnu skupinu Step boys.



Više od milijun gledatelja pratilo je nastupe glazbenika na češlju, Dejana Ćosića te pjevača u potrazi za srcem bivše supruge, Nike Milana, a cijelu epizodu u prosjeku je pratilo više od 910 tisuća gledatelja te je emisija ostvarila udio u gledanosti od 51,6 posto.

Drugi najgledaniji program na svim televizijama bio je Dnevnik Nove TV uz kojega se informiralo više od 766 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila udio u gledanosti od 42,2 posto. Upravo su u Dnevniku Nove TV gledatelji prvi put imali priliku zaviriti u studio 'Supertalenta' odakle su se uživo gledateljima ususret showu javili voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac.

Da je Supertalent osim na televiziji popularan i na digitalnim kanalima dokazuju izvrsni rezultati: samo na službenoj Facebook stranici showa je, tijekom prve polufinalne emisije, bilo aktivno više od 620 tisuća korisnika koji su tijekom trajanja emisije dodijelili više od 155 tisuća likeova i drugih reakcija na tom kanalu.

Tijekom emisije, Facebook Supertalenta dobio je i 1.600 novih fanova što je izniman rezultat za samo nekoliko sati. Najveći doseg ostvarila je objava koja se odnosi na nastup Nine Avdića, od čak 130 tisuća korisnika, a samo ta objava prikupila je više od 5 tisuća reakcija.

Na Instagram profilu Supertalenta korisnici su imali priliku pratiti čak četiri livea tijekom emisije, koji su pregledani više od 20 tisuća puta, a samo Instagram Stories objave ostvarile su više od 100 tisuća pregleda. I na ovom kanalu je najpopularnija objava bila ona o Nini Avdiću s dosegom od gotovo 50 tisuća korisnika te je također ostvarila pet tisuća likeova.

Tijekom cijele večeri korisnici službenog Snapchat profila mogli su pratiti live sadržaje, a svaka objava na tom kanalu ostvarila je više od dvije tisuće pregleda.


Izvor: AGB Nielsen
Period: 05.11.2017.
TG: 4+

Supertalent pratite na službenim
Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju