Njegov talent sve je iznenadio!

''Martinin zlatni gumb je pokazao ono što svi mi mislimo. Ovome se nismo nadali. Ovo kako si ti otojevao - ovo će teško netko nadmašiti'', rekla je Maja Šuput prvom dobitniku zlatnoga gumba sedme sezone Supertalenta.

Nakon njegove maestralne izvedbe nitko nije ostao ravnodušan, a osobito se dojmio Martini Tomčić koja ga je pritisnuvši zlatni gumb plasirala direktno u polufinale Supertalenta.

Marko Antolković je uz pratnju prijatelja Dominik na klaviru izveo pjesmu ''Time to say goodbye'' koju u originalu pjevaju Andrea Bocelli i Sarah Brightman.

Marko pjeva pet godina, a trenutno studira solo pjevanje na muzičkoj akademiji. ''Sve je počelo u drugom razredu osnovnom škole kada su me roditelji uputili da se nečim krenem baviti. Moji su bili više za nogomet dok sam ja želio glazbenu školu. Želio sam svirati klavir, ali nije bilo mjesto, a dva slobodna instrumenta bili su klarinet i harmonika.''

Marko kaže kako harmoniku nikako nije želio svirati te je odabrao klarinet za koji od tada nije znao ni kako izgleda, prepričava ovaj simpatičan mladić. Klarinet je svirao šest godina i nakon toga upisao je pjevanje.

Marko dolazi iz Lonjice, mjesta između Vrbovca i Dugog Sela. Voditelj je četiri zbora u župi, a Dječji zbor Angelus osnovao je zajedno s djevojkom Nikolinom.  

Sve novosti pratite na službenoj stranici Supertalnta, a propuštenu epizodu možete pogledati odmah nakon emitiranja OVDJE.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju