Nemojte se žuriti odrasti!

1987. godina je. Jenna Rink ( Judy Greer) slavi trinaesti rođendan, no, ne odvija se baš onako kako je zamislila. Nakon što je najpopularnije cure škole ponize na tulumu, Jenna zaželi da ima trideset godina, da bude uspješna i zavodljiva. Sljedećeg jutra budi se u nepoznatom stanu i u nepoznatom tijelu. Jenna (Jennifer Garner) je preko noći odrasla. Doslovce. Prespavala je 17 godina i probudila se u 2004. kao 30-godišnjakinja. I dok je za neke od nas kao da smo jučer bili klinci, za Jennu to zaista tako i jest.



Odjednom se nalazi u potpuno novom okruženju: saznaje da je najpopularnija cura u gradu sa poslom iz snova i da su joj se sve želje ostvarile. Kako bi se osjećala manje izgubljeno u novoj stvarnosti, pokušava doći do prijatelja Matta (Mark Ruffalo). Međutim, na svoje razočaranje saznaje kako oni više i nisu toliko bliski.
Ovo je prvi film u kojem Jennifer Garner igra glavnu ulogu, a za nju se pripremala tako da se družila s tinejdžerima da bi se što bolje prisjetila kako je to imati trinaest godina.

Komedija za svakog trinaestogodišnjaka u nama podsjetit će vas koliko nam je život bio jednostavan kad smo imali trinaest te da se zaista ne treba žuriti što prije odrasti nego uživati u svakom trenutku kojeg nam život nudi.

Film "Od klinke do komada" nemojte propustiti u nedjelju poslijepodne na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju