Provjereno - sinonim borbe za pravdu.

Institucija pravobranitelja za osobe s invaliditetom obilježila je deset godina svog rada. Kako bi naglasila važnost medija u unaprjeđivanju njihovog položaja, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slošnjak dodijelila je priznanja novinarima i medijima koji su se istaknuli u promicanju pozitivne percepcije osoba s invaliditetom. Priznanje je dobila i istraživačka emisija Nove TV „Provjereno“.

„Izuzetno mi je drago da je na ovaj način priznat naš rad, naša nastojanja i naš trud da senzibiliziramo javnost za potrebe i prava osoba s invaliditetom, njihovu destigmatizaciju i općenito promicanje tolerancije u društvu, te promicanje potreba i prava drugačijih od nas“, rekla je prilikom dodjele priznanja urednica Provjerenog Ivana Paradžiković.

Provjereno je u rujnu 2017. godine u svoju 11. sezonu ušlo obilježivši 10 godina postojanja. Svojim pričama od prvog dana ukazuje na probleme i nepravilnosti u društvu, ali i mijenja živote nabolje zbog čega je postalo sinonim borbe za pravdu.Emisiju 'Provjereno' gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju