Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška.

Još samo jedna epizoda dijeli nas od velike završnice devete sezone Supertalenta, a posljednjih devet polufinalista nastupit će ove nedjelje u četvrtom polufinalnom izdanju showa.

Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška, a gledatelji i žiri vidjet će nastupe dva zlatna gumba, performera s vatrom, osebujnog slikara, akrobata te talentiranih plesača i pjevača. Nadolazeća emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta.

Zaigrana, vesela i ponizna Ivana sa svojih 17 godina jednostavno je ušetala na pozornicu iako joj je to bio prvi veliki nastup. Za audicijski nastup Ivana Dugonjić izabrala je tešku pjesmu, ali ona joj nije bila kamen spoticanja, nego ulazna karta za polufinalni nastup koji je očekuje ove nedjelje. Do novog nastupa prisjetimo se kako je to izgledalo na audiciji.

Dečki posebne energije koji čine bend The Bad Week – Strahinja, Danijel i Gile – koji su u polufinale dospjeli zahvaljujući Martininom zlatnom gumbu također će nastupiti u posljednjoj polufinalnoj emisiji. Ovaj zanimljivi bend na audiciji je za početak izveo autorsku pjesmu kojom su privukli pažnju žirija i publike. 

Da odsviraju još nešto bila je Fabijanova želja, a dečki su zasvirali klasik „Stand By Me“ kojim su oduševili sve prisutne. Martina je tijekom ove izvedbe zadržavala suze. „Ovo je Supertalent. Kad apsolutno neočekivano izborom druge pjesme i vokalom ste me odveli na jednu drugu planetu. Na toj planeti je jako lijepo i na toj planeti zaslužujete ove zlatne konfete i zbog toga ste vi moj zlatni gumb ove sezone“, zaključila je Martina.

Očekuje nas još jedan "zlatni" nastup šarmantnog uličnog svirača Ilije Babića koji je svojim audicijskim nastupom podsjetio Fabijana na njegove mlađe dane. „Jako mi se sviđa koliko si snalažljiv vidi se da imaš dosta iskustva u sviranju. Jer podloga ti ne funkcionira sve je letjelo svuda. Ima momenata kad super sviraš",  komentirao je Fabijan i potaknuo ga da se i dalje bavi ovim zanimljivim talentom pa mu dodijelio svoj zlatni gumb! Prisjetimo se njegovog audicijskog nastupa.

„Možda me se sjećate iz nekih ranijih sezona Supertalenta, a možda je i bolje da me se ne sjećate“, tim riječima započeo je Dino Radosavac svoje audicijsko predstavljanje publici i žiriju. Povratnik Dino ovoga je puta imao pozitivnu tremu, a na veliku pozornicu donio je autorsku pjesmu. Već na prve taktove Maja se rasplesala, a čak ni Davor nije ostao imun na ovaj ritam. Prisjetimo se njegovog nastupa.

 

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje i doznajte kojih ćemo posljednjih troje natjecatelja gledati u velikom finalu Supertalenta!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju