Pogledajte kako je dobitnica Oscara, ali i Zlatne maline za najgoru glumicu, komentirala svoj nastup.

Film 'Žena mačka' je osvojio Zlatnu malinu u kategoriji za najgori film, glavnu glumicu, redatelja i scenarij. Halle Berry je došla preuzeti nagradu za najbolju glumicu i iznenadila mnoge svojim govorom.

 
Lik tradicionalne anti – junakinje izazvao je veliki interes kod publike. Pogledajte što vas očekuje u filmu i procijente sami jesu li kritike struke možda bile prestroge.

U gradu Gothamu povučena i dobrodušna grafička umjetnica Patience Philips zaposlenica je Hedare Beautyja, goleme kozmetičke tvrtke koja upravo planira na tržište izbaciti revolucionaran proizvod protiv starenja.

Kada Patience slučajno otkrije mračnu tajnu svog poslodavca, biva napadnuta i ubijena. Međutim egipatska mačka Mao, kojoj je Patience jednom spasila život, vraća joj uslugu tako što je oživi.

Željna potpunog iskorištavanja druge prilike i drugog života koji je dobila, Patience zbog novostečene snage, brzine, spretnosti i osjetljivosti osjetila preuzima identitet Žene mačke, neustrašive osvetnice koja se obvezala zaštititi svijet od užasa kojim ga Hedare planira preplaviti. Međutim zgodni detektiv na tragu je neuhvatljive i zagonetne Žene mačke.


Ne propustite odličnu filmsku ponudu u kolovozu na Novoj TV! Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju