Borilački umjetnik u glavnoj ulozi napete akcije...

‘Zapovjedni lanac’ američki je akcijski triler iz 2015. godine redatelja Kevina Carrawayja. Vodeće uloge u filmu pripale su Michaelu Jaiu Whiteu, Maxu Ryanu i Steveu Austinu.

Specijalni operativac James Webster vraća se kući s dužnosti. Zatekne ga brutalno ubojstvo brata kojeg odmah pokušava osvetiti te pronaći njegove ubojice. No, u pokušaji za osvetom tone sve dublje u svijet korupcije i ubojstava i nađe se u središtu opasne urote.

Glavni glumac Michael Jai White američki je glumac i borilački umjetnik koji se pojavljivao u brojnim serijama I filmovima. Njegova je prva značajna uloga bila 1995. godine u filmu ‘Tyson’ u kojem je glumio planetarno poznatog boksača Mikea Tysona. 1997. godine pripala mu je vodeća uloga u filmu ‘Spawn’. Bio je to prvi put da jedan Afroamerikanac glumi superjunaka stripova.

Film je snimljen uglavnom u Cincinnatiju, u državi Ohio. Proračun filma procjenjuje se na oko 5 milijuna američkih dolara.
 
Akcijski film ‘Zapovjedni lanac’ pogledajte u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju