Pročitajte zanimljivosti o glumcu i filmu u čiju je realizaciju dao cijeloga sebe.

Nick Cassidy detektiv je iz New Jerseya koji odlazi u Bangkok. Tamo se udružuje s detektivom Tonyjem Vitayakuijem kako bi pronašao Viktora Dragovica i uništio njegovu trgovinu bijelim robljem.

Nick slučajno ubije Dragovicevog sina te mu se Dragovic pokuša osvetiti. U međuvremenu, FBI agent Eddie Reed želi dovesti Nicka kući, no u unakrsnoj vatri Nick mora odlučiti tko su njegovi pravi suborci i partneri.

Dolph Lundgren je napisao skriptu, producirao i glumio glavnu ulogu u filmu 'Trgovina robljem'. Skriptu je napisao davno prije realizacije filma i njegovu realizaciju je shvatio vrlo ozbiljno.

Skriptu filma je počeo pisati 2006. godine i pisao ju je godinu dana. Film je premijerno prikazan 2014. godine. Inspiracija za pisanje skripte mu je bio članak o trgovini ljudima koji je pročitao u novinama.

Dolph Lundgren je pristao na snimanje nikada dovršenog vesterna 'A man will rise' s Tony Jaa-om isključivo iz razloga što je htio da glumac glumi u filmu 'Trgovina robljem'.

Glumac je bio toliko predan filmu da je prvu scenu borbe snimao četiri noći po velikim vrućinama. U 2010. godini, prije početka snimanja filma, Steven Segal je kratko bio uzet u obzir za igranje jedne od glavnih uloga. Međutim, navedeno se nije ostvarilo.

Napeti akcijski film "Trgovina robljem" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova pogledajte na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju