Ubojitoj filmskoj postavi se pridružio i Dolph Lundgren...

Dave Nash kupuje svojoj supruzi Emmi prekrasnu kuću za rođendan. Mirna, zaštićena ogradom i okružena dobrim susjedima, kuća se čini predobra da bi bila istinita. I nije.

Dave i Emma ubrzo otkriju da se u zidovima kuće nalaze cigle heroina. Prije nego što uspiju pobjeći, zatoči ih banda nasilnika iz narkokartela koju predvodi nemilosrdni Andy Spector (Dolph Lundgren).

Zarobljeni u vlastitom domu, Dave i Emma trpe neprestane napade od nasilnika koji žele iznijeti heroin iz svog skrovišta. Dok se smrti nevinih namjernika gomilaju i njih dvoje su sve bliže da izgube jedno drugo, Dave odluči da je vrijeme da poduzme nešto...

Sean Faris je mlađoj publici poznat po ulogama u tri megapopularne serije: 'Vampirski dnevnici', 'Slatke male lažljivice' i 'Supernatural'. Iz navedenog razloga ne iznenađuje njegova popularnost među mlađom ženskom publikom.

U seriji 'Vampirski dnevnici' je imao kratku ulogu zlog vampira. U jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, 'Slatke male lažljivice' je bio poznati detektiv koji se pojavljivao u brojnim epizodama. U seriji 'Supernatural' je redatelje toliko oduševio da su planirali napraviti spin-off serije u kojoj bi Sean tumačio glavnu ulogu. Na žalost, spin-off nikada nije otkupljen.

Dolp Lundgren i u ovom fillmu maestralno igra ulogu glavnog negativca. Mnogi filmski kritičari hvale njegovu ulogu zlog mafijaša.

Napeti triler "Skrovište" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju