Saznajte kako je iznenadio publiku...

Nastavljajući tamo gdje se završio drugi dio popularnog filma, bivši MMA prvak Case Walker je na svom ponovnom putu da postane prvak. Stari prijatelj Brody James nagovara ga da mu se pridruži u treningu za veliku borbu protiv nepobjedivog Caesara Brage. Tijekom treninga, Brody se ozlijedi, a Walker uskače na njegovo mjesto.

Glavni glumac, Michael Jai White, u drugom i trećem nastavku filma glumi glavnu ulogu. Široj publici je poznat po ulogama u brojnim kriminalističkim serijama - kao što su Arrow i S.W.A.T. Niti u filmu 'Nema predaje 3' nije razočarao - mnogi hvale njegov glumački talent.

Glumac se u oba nastavka okušao i kao redatelj te iznenadio publiku. S budžetom od 3.000.000 dolara, Michael Jai White je uspio napraviti film koji je odlično prihvaćen od strane publike i kritičara. Njegove redateljske odluke su film plasirale na višu razinu - film 'Nema predaje 3' uvršten među najbolje filmove s borilačkom temom u 2016. godini.

 

Akcijski film 'Nema predaje 3' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju