Plesni parovi uspješno su svladali izazove koje je pred njih donijela sedma epizoda.

Iza nas je sedma emisija 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj su plesno natjecanje napustili Dario Zurovec i mentorica Helena Janjušević. Kao svoj posljednji ples u showu izveli su sambu za koju su od žirija osvojili 25 bodova. „Samba je bila izazovna moram priznati, možda sam mogao bolje ili lošije, ali zahvalan sam jer sam pozvan u ovaj show. Smršavio sam 4 i pol kile, ima to svoje prednosti“, poručio je Dario koji se u eliminacijskom krugu našao uz Maju Drobnjaković i Marka Mrkića te Anu Zaninović i Marija Ožbolta. Žiri je od eliminacije spasio Maju i Marka, a gledatelji su svojim glasovima odlučili da u daljnje natjecanje prolaze Ana i Mario.

U emisiji koja je tematski bila posvećena izazovima, Tara Thaller i Mateo Cvenić plesali su jive za koji su osvojili mnoštvo pozitivnih komentara koje su i priželjkivali te visokih 36 bodova. „Malo si pretjerala u facijalnoj ekspresiji, no, za mene, ovo je najbolji jive ove sezone. Koreografija je malo prezahtjevna, imala si tehničkih poteškoća, ali bez obzira na to, bila si odlična večeras“, poručio je Ciboci.

Energični quickstep otplesali su Mario Mandarić i Helena Naletilić koji su za prošlotjedni tango osvojili prvu desetku u showu. „Otvorit ću plesni studio, nazvat ću ga desetka i plesat ćemo samo tango. Nas je ta desetka lansirala u nebesa, mi lebdimo ovdje po ovim hodnicima Nove TV“, našalio se Mario, a njihov quickstep također je osvojio pozitivne komentare. „Ti imaš prirodno uspravno držanje što je dobro za ovaj nastup, ali imaš i vražićka u očima što je isto dobro. Generalno, jako dobar nastup“, rekao mu je Igor, a od žirija su osvojili ukupno 33 boda.

Visokih 37 bodova žirija za svoj tango osvojili su Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, a ona je u emisiji otkrila da je upravo tango podsjeća na supruga koji je s njom plesao kako bi je osvojio. „Meni se zbilja svidio tvoj tango, od početka do kraja, cijelo vrijeme si bila u poziciji tanga u kojoj se treba biti. Fantastično“, komentirao je Marko Ciboci.

Moderni tango uz ritmove pjesme 'Insomnia' otplesali su Marco Cuccurin i Paula Tonković te šaljivo komentirali da pjesma izvrsno opisuje njihovo plesno putovanje. „Za mene ste prenijeli pravi doživljaj tanga, bili ste energični, točni, meni je ovo bilo jako dobro“, rekla je Larisa, a od žirija su Marco i Paula osvojili ukupno 35 bodova.

Za senzualnu rumbu Frano Ridjan i Gabriela Pilić osvojili su 35 bodova žirija. „Jako dobro izvedeno, senzualno, lijepo. I super izgledaš, možeš biti sretan“, zaključila je Larisa.

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić plesali su jive u kojem su pokazali zabavnu kombinaciju plesa, snage, kondicije i sporta. Njihovu izvedbu žiri je ocijenio s 30 bodova, a Franka je poručila: „Mislim da ti jako voliš ovaj ples i on voli tebe, samo vježbom do profesionalnog plesača“.

Zavodljiva rumba u izvedbi Ane Zaninović i Maria Ožbolta osvojila je simpatije žirija koji im je dodijelio 31 bod. „Ja bih pohvalila sve, Anin napredak, Marija koji je riješio Pedrov izazov, vašu interpretaciju, predivno, senzualno, strastveno, nježno, sve ste imali“, rekla je Larisa.

Pedrov izazov morali su ispuniti svi kandidati, a korake koje im je zadao najbolje su u svoju koreografiju uklopili upravo Ana i Mario kojima je prošlogodišnji pobjednik dodijelio dva dodatna boda.

Drugi izazov koji smo imali prilike vidjeti bio je timski, a na kraju emisije plesne vještine kandidati su odmjerili podijeljeni u dvije grupe. Prvo je nastupio tim Eliminator kojeg su oformili Mario i Helena, a članove svoje grupe birali su po tome što su svi barem jednom završili u eliminacijama. U grupnom tangu pridružili su im se Ana i Mario, Tara i Mateo te Maja i Marko, a njihova izvedba osvojila je 37 bodova žirija.

U suprotnom timu pod nazivom Ludacha, cha cha cha su plesali Frano i Gabriela, Marco i Paula te Dario i Helena na čelu s Dariom i Ivanom. Za svoj šareni timski ples od žirija su osvojili 35 bodova.

Plesni parovi uspješno su svladali izazove koje je pred njih donijela sedma epizoda, a što ih čeka u novoj emisiji doznajte uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju