Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje.

Još samo jedna epizoda dijeli nas od velike završnice devete sezone Supertalenta, a posljednjih devet polufinalista nastupit će ove nedjelje u četvrtom polufinalnom izdanju showa.

Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška, a gledatelji i žiri vidjet će nastupe dva zlatna gumba, performera s vatrom, osebujnog slikara, akrobata te talentiranih plesača i pjevača. Nadolazeća emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta.

Ira Đerić Hasanac već je prije četiri godine pokazala svoje plesno umijeće na pozornici Supertalenta. Tad je nastupala s plesnom produkcijom. Došli su do finala i zauzeli treće mjesto. Martina je odmah prepoznala tko je to došao na pozornicu i pitala Davora i Maju sjećaju li se Ire. Ali ni jedno ni drugo nisu se sjetili pa je Martina pokrenula malu igru asocijacija i kratko odglumila majmuna. Tad se Davoru i Maji upalila lampica: „Ti si majmunčić! Moj mali majmunčić?“ Bili su iznenađeni oboje.

Pokazala je koliko je napredovala u četiri godine. Prisjetimo se još jednom njenog impresivnog audicijskog nastupa. 

Ljubavnici i plesni partneri Jelena i Nenad, poznati i kao akrobatski duo NS Acrobalance, ispričat će novu priču svojim pokretima. Na početku plesačke karijere bavili su se samo akrobacijama, pa su s godinama naučili te akrobacije povezati u smislenu priču. Na audicijskom nastupu oduševili su publiku i žiri. Prisjetimo se tog predivnog nastupa.

Evolucijska priča plesnog kluba Dance Queen očarala je žiri na audicijama. Pokazali su koliko znaju što rade i da se uz vježbu i trud sve može postići. Željeli su približiti publici da je ples sport i da je jako zahtjevan. Inspiracija za koreografiju je evolucijski put čovjeka i kažu da nije bitno hoće li gledatelji razumjeti tu poruku, nego hoće li ih dotaknuti. 

Kakvu priču će ispričati u polufinalu ostaje nam vidjeti u nedjelju, a do tada se prisjetimo njihovog audicijskog nastupa.

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje i doznajte kojih ćemo posljednjih troje natjecatelja gledati u velikom finalu Supertalenta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju