Večeras od 20 sati na Novoj TV po prvi ćete puta ove sezone vidjeti nastupe uživo Supertalent polufinalista.

Veliki glazbenici, talentirani plesači, nestvarno dobri akrobati i još puno toga očekuje vas u večerašnjem Supertalentu


 

Svi oni imaju nešto zajedničko- talent koji žele što bolje prikazati i samo jednu šansu da uspiju u tom naumu. 

Od glazbenika ćemo vidjeti virtuoza Martina Kutnara koji je zahvaljujući zlatnom gumbu Janka Popovića Volarića stigao direktno u polufinale. Martin će svirati čelo i harmoniku, a njegova izvedba bit će kombinacija suvremenog i klasičnog. 

Niko Milan koji je svojom emotivnom izvedbom sve očarao za polufinale sprema još veće iznenađenje. O čemu je točno riječ ne propustite već večeras u prvoj Supertalent emisiji uživo. 

Dejan Ćosić, jedini glazbenik koji svira bez instrumenta, priprema nešto potpuno neočekivano. Za razliku od audicijske emisije na pozornici se neće pojaviti sam! Dejan će svirati na češlju uz glazbenu pozadinsku pratnju. 

Dečki umjetničkog imena Step boys za večeras imaju pojačanje. Dobili su novog člana, tako da ih je sada pet u ekipi. Inspirani Matriksom odvest će nas u nestvarnu budućnost. 

Snagom svojih isklesanih tijela prestavit će se Street workout Rugvica. Njih je također pet i jedva čekamo vidjeti što su spremili.

Jedini akrobati na hoverboardu u svijetu - F&B acrobatics direktno iz Slovenije dolaze na pozornicu Supetalenta. Nakon prvog nastupa podigli su prašinu, a u polufinalu spremaju nešto što do sada nikada niste vidjeli – koristit će se pirotehnikom! 

Ne sumnjamo kako Anja Bijelić ne sprema jednako vizualno atraktivan nastup. Na audiciji smo ju gledali na visećem obruču, a večerašnji je nastup osmislila na zračnoj šipci. 

Poletan nastup osigurat će i skupina Trinity&co iz Rijeke. Ovoga će se puta odmaknuti od hip hopa i pokazati kako se snalaze u funky glazbenom izričaju.

Kandidat koji također pleše hip hop, ali sam, je Mario Nebosenko. Priznaje kako se za polufinale spremao puno duže nego za audiciju, koja je doduše sadržavala dosta improvizacije. 

Mali geograf velikoga znanja  Nino Avdić postaje tajni agent 006. Hoće li uspjeti riješiti veliku misteriju glavnih gradova i svojim talentom spasiti svijet doznat ćemo večeras od 20 sati na Novoj TV

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju