Nedjeljna epizoda Supertalenta ponovno nas je iznenadila sjajnim nastupima, ako vam je nešto promaklo imamo rješenje.

Gledaj na OYO
Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVAPLUS

Posljednja prikazana epizoda Supertalenta bila je najgledaniji program u posljednjih osam mjeseci na svim kanalima, te uvjerljivo najgledaniji zabavni program ove godine, a kako i neće biti kad je toliko različitih kandidata sa predivnim pričama izašlo na pozornicu i otvorilo srce pred punim auditorijem.  


 

No možda vam je nešto promaknulo među kandidatima različitih osobina i vještina. B - Residence Trinity & Co plesne su skupine čije ste dijelove nastupa imali priliku vidjeti. Svojim su zavidnim sposobnostima oduševili žiri, zaslužili prolaz i osigurali sudjelovanje u daljnjem krugu natjecanja.

''Ovo nije bila improvizacija. Ovo je bilo u ritmu ovo je bilo točno, ovo je bilo perfektno'', komentirala je Maja Šuput talentiranog Marija Nebosenka. ''Imaš pozornost i vanjštinu koja apsolutno treba biti na pozornici'', rekla je Martina Tomčić za plesačicu Vedru Regul.

Na našim društvenim mrežama komentirajte ove nastupe, a do novih epizoda prisjetite se neobičnog spoja nespojivog koji nam je priredio Vjekoslav Didović.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.