Strastvena ljubavna priča tamnih zapleta...

'Savršeni tip' romantični je triler o povjerenju i iskušenjima u ljubavnoj vezi. Glavna glumica Sanaa Lathan utjelovila je poslovnu ženu čvrstog karaktera koja se našla u ozbiljnom ljubavnom trokutu.

Kako bi ovaj triler s teškom ljubavnom pričom dobio još veći efekt tame, redatelj David M. Rosenthal, odlučio je većinu filma snimati u večernjim satima. Tamne akcijske scene isprepletene ljubavnim zanosom čine ovaj film misterioznim i njegov kraj potpuno neizvjesnim.

Nakon bolnog prekida uspješna lobistica Leah Vaughn uskače u strastvenu vezu sa šarmantnim strancem. No nakon seksi udvaranja, ona vidi njegovu nasilnu stranu i prekida tek započetu vezu.

U provali ljubomore i potaknut ludom osvetom, on joj okreće život naopačke. Kad se njezin bivši dečko ponovno vrati u njezin život, ona mora shvatiti komu bi trebala vjerovati i koga se treba bojati.

Napeti romantični triler 'Savršeni tip' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju