Svoju prepoznatljivost stekao je kao plesač

Poznati američki glumac, plesač i producent, Channing Tatum očarao je publiku svojim izvanrednim talentom i privlačnim izgledom.
Tatumova karijera započela je skromno i s manjim ulogama, a dogurao je do slavne i prepoznatljive zvijezde Hollywooda.

Njegova strast i talent za ples odveli su ga do zabavne i kreativne industrije, gdje je stekao svoju prepoznatljivost kao plesač. Tatumov značajan trenutak došao je za vrijeme filma „Step up“ gdje je pokazao svoje izvanredne plesne vještine i prirodnu karizmu što ga je lansiralo na putu prema zvijezdama. Nakon uspjeha u filmu „Step up“, njegova karijera dospjela je na ulaznu putanju stoga je dobio uloge u brojnim filmovima različitih žanrova, pokazujući svoju svestranost. Da njegova kreativnost i talent sežu daleko dokaz je suosnivanje produkcijske kuće 33andOut Productions.

Jedna od zapaženih uloga Channinga Tatuma bila je u komediji „Logan Lucky“ redatelja Stevena Soderbergha. U filmu Tatum je utjelovio glavnu ulogu Jimmyja Logana, bivšeg građevinara koji se nakon neuspjelih pokušaja u životu odlučuje na riskantan plan kako bi se osvetio svojim neprijateljima i osigurao bolju budućnost za sebe i svoju obitelj. Tatum je oduševio svojom glumom iznenađujučim komičnim momentima i suptilnim prikazom složenog lika Jimmyja Logana. Njegova izvedba muškarca koji iza sebe ima neuspješni brak i obiteljske probleme pokazala je Tatumovu sposobnost da se duboko uroni u svoj lik i pruži autentičnu i dirljivu izvedbu.

Osim toga u filmu se isticala i njegova kemija s ostatkom glumačke ekipe. Njegova interakcija s Adamom Driverom, koji glumi njegovog brata Clydeja i Danielom Craigom, koji glumi zatvorenika Joea Banga, bila je jedan od ključnih elemenata koji je činio film iznimno zabavnim.

Channing Tatum ostaje poznat kao jedan od atraktivnijih i talentiranijih glumaca, a njegova uloga u „Logan Lucky“ demonstrira njegov humor i karizmu na ekranu.

Akcijsku komediju "Logan Lucky" ne propustite pratiti u petak na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju