Bulgur - neki lik iz turske sapunice ili država na Crnom moru?

Ricardo kao pobjednik prošloga izazova u novome je osim prednosti u dućanu, birao i glavnu namirnicu s kojom će svi kandidati kuhati u Testu kreativnosti. Ricardo će kod Ane i Andreja u dućanu kao jednu od osnovnih namirnica izabrati bulgur, odnosno obrađeni dio pšenice, koja će izazvati pravu konfuziju kod celebrity kandidata. „Znate li što je bulgur?“ priupitat će Andrej natjecatelje na što će Dooks odmah dignuti ruku i ispaliti: „Država na Crnom moru!“, dok će Andrea imati drugo objašnjenje: „To je iz turske sapunice neki lik? Bulgur-aga?“ Bit će pravi izazov za kandidate kuhati s namirnicom s kojom ne samo da nikada nisu kuhali, već za nju nisu ni čuli, osim Igora i Ricarda koji ipak imaju iskustva s bulgurom.


Celebrity kuhari imat će ovaj put sat vremena za kuhanje, a dodatan izazov koji će žiri staviti pred njih bit će taj da će ovoga puta kuhati u paru – po dvoje za jednom radnom jedinicom. Neki će biti oduševljeni tom idejom, poput Hrvoja koji ističe kako on i njegov partner Ricardo mogu jedino biti kažnjeni od strane žirija zbog previše međusobnog pomaganja, Vlado se ne zabrinjava zbog gužve za radnom jedinicom, dok Lana i Baby Dooks nemaju dobra predviđanja. „Jao moj Davide, crni Davide! Ne znam, jako ćemo se svađati. Horor!“ zaključila je Lana i dodala: „Ja ne znam kako ću to preživjeti. Ili ćemo se užasno smijati i nećemo ništa napraviti ili ćemo se posvađati i ja ću se derati, on će eksplodirati i nećemo ništa napraviti. Ali dobro, zna on biti i ozbiljan“, na što je Dooks komentirao u svom stilu: „Znamo se dugo godina, ona zna da ne smije biti bezobrazna previše i to je to. Očekujem od zajedničkog kuhanja jednu dobru svađu, ili tučnjavu“.

Celebrity MasterChef ne propustite pratiti od nedjelje do utorka u večernjem terminu na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju