Priča o muškarcu koji je prisiljen raditi za dilera droge kako bi spasio svoju djevojku.

Casey je Amerikanac koji živi u Kölnu i radi sa svojim prijateljem Matthiasom za dilera drogom kao utjerivač dugova. Jedne noći u baru susreće Juliette, još jednu Amerikanku. Iako ju zanima, ona ga odbacuje jer ne želi imati ništa s nekim tko je povezan s Geranom. Casey prestaje raditi za Gerana i počinje izlaziti s Juliette. Sve je dobro za njih do trenutka kad Juliette postane teško bolesna i primorana je vratiti se u Ameriku na liječenje. Kako bi dobio novac za operaciju i spasio Juliette, Casey se vraća raditi za Gerana...



Akcijski film 'Bez izlaza' napeta je priča o muškarcu koji je prisiljen raditi za dilera droge kako bi spasio svoju djevojku. Originalno je nazvan 'Autobahn' što u prijevodu s njemačkog znači 'Autocesta'.

Glumačku postavu krase poznata imena, ali zanimljivo je da su umjesto Nicholasa Houlta i Felicity Jones drugi glumci zamišljeni u glavnim ulogama. Naime, Zac Efron je primarno trebao igrati u glavnoj ulozi, ali je naposlijetku odustao od sudjelovanja u filmu, a slična situacija dogodila se i s glavnom ženskom ulogom koja je bila predviđena za Amber Heard, koja je također odustala od svoje uloge.

Glumcima su se pridružili Ben Kingsley u ulozi dilera Gerana te Anthony Hopkins u ulozi njegovog konkurenta, najvećeg njemačkog dilera kojemu Geran pokušava prirediti veliku krađu droge.



Glavni se likovi upoznaju u Njemačkoj koju moraju napustiti nakon što Juliette doznaje za svoju bolest, a nakon toga sve ostaje na Caseyjevom nastojanju da prikupi novac za važnu operaciju koja bi njegovoj djevojci spasila život. Koliko daleko je Casey spreman ići zbog ljubavi, doznajte sami.


Akcijski fIlm 'Bez izlaza' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju