Kako će se obraniti od manijaka koji ju uhodi?

Bivši policajac Blackway (Ray Liotta) svoju je novu zanimaciju pronašao u uhođenju i maltretiranju sugrađana. Ovoga puta namjerio se na Lillian (Julia Stiles), konobaricu koja se vratila u svoj rodni gradić Pacific Northwest nakon smrti majke i koja shvaća da se mnogo toga promijenilo.

Usprkos savjetu šerifa da napusti grad, Lillian se odlučuje suprotstaviti zlu. Kako bi se riješila nemilosrdnog Blackwaya koji u svom uhođenju, dočekivanju i maltretiranju ne posustaje, Lillian se udružuje s Lesterom (Anthony Hopkins) starijim "lokalcem" koji s Blackwayom već ima neke nerazriješene stvari iz prošlosti.

Ime Blackway u filmu je izrečeno 66 puta. Julia Stiles u filmu 'Raskrižje' iz 2000. godine glumi žrtvu silovanja, a u ovome filmu utjelovljuje žrtvu maltretiranja u scenama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima. 

Šerifov ured u filmu zapravo je stari poštanski ured u Enderbyju.

Film je snimljen prema knjizi 'Idi sa mnom'. Uloge u ovom napetom akcijskom filmu pripale su Anthonyju Hopkinsu, Juliji Stiles, Rayju Liotti i Alexanderu Ludwigu.

Napeti akcijski film 'Put osvete' koji će vam utjerati strah u kosti pogledajte u subotu  večernjem terminu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju