Ovi su dečki ponosni na to što još žive u roditeljskoj kući!

Romantična komedija, u kojoj uloge igraju jedne od najvećih zvijezda kao što su Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker i Bradley Cooper, uveselit će vas ove srijede na programu Nove TV.

Ovaj film je zaradio preko 128 milijuna dolara. Film je i više nego prigodan u današnje vrijeme kada mladi sve kasnije dolaze od roditelja i samostalno kreću u život. Momci u ovome filmu imaju 35 godina i ne namjeravaju se ubrzo odseliti. Takva situacija zabrinjava njihove roditelje.

Glavni junak Tripp, kao i njegovi prijatelji Demo (Bradley Cooper) i Ace (Justin Bartha), još uvijek žive s roditeljima iako su mladi, zgodni i uspješni. Ovi su momci, začuđujuće, ponosni na to da im roditelji i dalje kuhaju ručak te peru odjeću. No, sve se promijeni kada se u to uplete ženska osoba.

Paula (Sarah Jessica Parker) je lijepa i ambiciozna mlada žena s najneobičnijim poslom na svijetu. Naime, ova je ljepotica kao svoju životnu profesiju odabrala ukroćivanje 'maminih sinova' koji se ni u srednjim tridesetima ne mogu odvojiti od roditeljskog doma. Njezin novi klijent je Tripp, šarmantni tridesetogodišnjak koji ima zanimljiv posao, ludi automobil, strast za jedrenje, prekrasnu kuću i roditelje u njoj.

Poziv upomoć Trippovih roditelja, Ala (Terry Bradshaw) i Sue (Kathy Bates), koji se nadaju kako će njihov mezimac konačno postati samostalan muškarac, za profesionalku poput Paule, koja svojim lukavim planom navede 'mamine sinove' da se u nju zaljube pa ih ostavi zbog njihove nezrelosti kako bi se na kraju odselili od kuće, zavesti Trippa nije nikakav problem. Sve dok se ne zaljubi u njega...

Sarah Jessica Parker i Matthew McConaughey već su prije surađivali zajedno na snimanju serije 'Sex i grad' u 13. epizodi treće sezone u kojoj Carrie dolazi u Hollywood i upoznaje McConaugheyja koji glumi samog sebe.

Film 'Kod kuće je najljepše' pogledajte u srijedu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju