Dooks: „Pripremam se za Svjetsko prvenstvo u kuhanju juhe. Dosadili su mi odresci!“

Kandidate će večeras u još jednom zabavnom izdanju Celebrity MasterChefa na radnim jedinicama dočekati Kutija iznenađenja, a kako bi im i više začinili kuhanje, žiri je za njih pripremio još par dodatnih šokova: „Nisam se u svim ovim godinama toliko iznenađivao koliko se iznenađujem ovdje“, komentirat će Vlado, Lana negodovati, dok će Baby Dooks biti pun optimizma: „Ma može sve, samo da me ne tuku, to je najvažnije!


Druga novost krit će se u odabiru glavne namirnice. Naime, žiri će prozivati jednog po jednog kandidata koji će odabrati začin, a svakom začinu odgovara jedna namirnica s kojim će morati pripremati jelo. Tako će po dvoje kandidata moći odabrati jedan od šest začina: piment, sjemenke korijandera, šafran, komorač, kumin ili sečuanski papar, a uz to će pripremati teleća jetra, piletinu, vongole, pastrvu, mljeveno te carsko meso. Baby Dooks odabrat će sečuanski papar uz koji će dobiti carsko meso, a kako će ovoga puta žiri reagirati na njegove nove tehnike kuhanja, ostaje za vidjeti. „Pripremam se za Svjetsko prvenstvo u kuhanju juhe. Dosadili su mi odresci i odlučio sam na žlicu napraviti“, najavljuje Dooks.


Treće iznenađenje za kandidate bit će to da žiri neće probati jela svih kandidata. Kako će po dvoje kuhati s istom glavnom namirnicom i začinom, žiri će odabrati samo onog kandidata čije jelo bude više obećavalo. „Mi smo iznenadili vas, a sad očekujemo i da vi iznenadite nas. Očekujemo plejadu hitova, na tanjuru!“ poručit će im Radovan.

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr


Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju