Pregled zanimljivosti i iz njihovog privatnog života.

Nakon očeve smrti četvero braće i sestara moraju se vratiti u svoj dom iz djetinjstva. U njemu moraju živjeti sa svojom majkom, bračnim partnerima, bivšim, a vrlo lako moguće i budućim supružnicima. Suočavajući se s prošlošću i napetosti u njihovim odnosima, ponovno se povezuju na smiješne načine usred cjelokupnog kaosa, humora, ali i tuge koje nalazimo samo u obitelji.

Film „Sad te ostavljam“ snimljen je prema istoimenoj knjizi autora Jonathana Tropper. U njegovoj knjizi glavni lik Judd se prisjeća jednog trenutka iz djetinjstva kada je njegova majka vježbala uz videa Jane Fonde i rekao joj da je ljepša od Jane. U filmu njegovu majku glumi upravo Jane Fonda.

Jane Fonda povezana je s jednom urbanom legendom već mnogo godina. Naime, glumica je studirala na fakultetu Vassar koji je u to vrijeme bio fakultet koji su pohađale isključivo žene. Dnevni čaj u salonu fakulteta dugo je godina bio tradicija, a djevojke na fakultetu morale su se držati strogog načina odjevanja za dnevni čaj – morale su nositi elegantne bijele rukavice i bisere.

Fonda je jednom prilikom odbila držati se dress codea. Kada su ju upozorili da je obavezno nositi rukavice i bisere, glumica je, prema priči, na dnevni čaj došla bez komada odjeće na sebi, ali je na rukama nosila bijele rukavice i bisere oko vrata. Glumica nikada nije potvrdila, ali ni opovrgnula ovu priču.

Uz fantastičnu Jane Fondu, u filmu glumi i urnebesna Tina Fey. Fey na licu ima prepoznatljivi ožiljak, a priča iza ožiljka je zastrašujuća. Naime, kada je glumica imala samo 5 godina, nepoznati čovjek prišao joj je dok se igrala ispred svoje kuće, izvadio nož i prerezao joj obraz. Nikad se nije saznalo tko je počinitelj, a glumica se kao dijete dugo oporavljala od šoka.

Fantastičnu dramu 'Sad te ostavljam' ne propustite gledati u četvrtak navečer na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju