Ova će Vas komedija nasmijati do suza kao i njeni protagonisti.

Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) i Dale (Charlie Day) strašno su ogorčeni poslom i dnevnom rutinom i jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića previše i sumnjičavih savjeta bivšeg robijaša trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova … zauvijek. Postoji samo jedan problem: čak i najbolji i najpromišljeniji planovi vrijede onoliko koliko i mozgovi koji su ih smislili.

Film ‘Kako se riješiti šefa?’ urnebesna je komedija u kojoj članove zabavne družine glume Jason Bateman, Charlie Day i Jason Sudeikis, a njihove omražene šefove utijelovili su Kevin Spacey, Jennifer Aniston i Colin Farrell. Jennifer Aniston i Jason Sudeikis zajedno su surađivali i na filmu ‘Obitelj Miller’ iz 2013. godine.Aniston u filmu ‘Kako se riješiti šefa?’ glumi šeficu opsjednutu seksom, a kako bi bolje dočarala lik nosila je smeđu periku.

Radnja ovog filma dobila je podijeljene kritike: dok neki smatraju da je crni humor dobro pogođen, drugima su šale u filmu rasističke, homofobne ili mizogine.  Za bolju promociju filma Warner Bros. Pictures Canada u predgrađu Montreala postavio je veliku voodoo lutku visoku 3.5 metra koja je nalikovala na šefa neke tvrtke. Prolaznici su se tako mogli riješiti svojih poslovnih frustracija udarajući lutku i probadajući ju velikim iglama. Bili su pozvani da ispričaju svoje najgore priče i iskustva koja su imali sa svojim šefovima.

Urnebesnu komediju 'Kako se riješiti šefa 2' ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Nova Tv-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju