Jedan od najpoznatijih i najvećih glumaca s ovih prostora.

Mustafa Nadarević jedan je od najpoznatijih i najvećih glumaca s ovih prostora. Njegov talent i rad nagrađivani su svim prestižnim nagradama, a sjajna filmska i televizijska karijera traje i danas.

Ovog 75-ogodišnjeg glumca možda mlađe generacije nisu gledale u „Velom mistu" ili „Glembajevima", ali ga zato obožavaju kao jednog, jedinog i neponovljivog, Izeta Fazlinovića. Iako ga na ulici često zovu Izet, Mustafa se na to ime radije ne okreće. ''Ne, jer se možda može netko stvarno tako zvati pa bi bio k'o kreten'', govori Nadarević.



U tijeku je snimanje novih epizoda popularne televizijske serije „Lud, zbunjen, normalan", a Izet je, premda stariji, još uvijek vitalan i sklon mladim ženama. ''Atmosfera podsjeća na najbolje dane LZN i ne znam otkud mi energija, ali super se osjećam i baš dobro radimo'', otkrio je poznati glumac. Mustafa u razgovoru s Ivanom Nanut otkriva kako su izgledali njegovi glumački počeci, koliko dugo je zapravo trajalo njegovo gimnazijsko školovanje i zašto, kako to da je uopće završio u kazalištu, te kojim sportom se najradije bavi.

Ne propustite intervju s Mustafom Nadarevićem na Novoj TV u IN magazinu od 17.30!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju