Lana zaplakala i s Igorom ušla u finale showa!

Za Hrvoja Rupčića završila je kulinarska avantura. „Ovo je bilo predivno putovanje iz izazova u izazov. Upoznao sam razne kuhinje, upoznao sam razna kuhinjska pomagala, od japanskih gyoza do razmatanja bureka. Ja sam donio dašak egzotike i hvala žiriju što je izdržao sve moje eksperimente!“, oprostio se je Rupčić od svojih kolega i Celebrity MasterChefa.


Na radnim jedinicama dočekala ih je kutija iznenađenja ispod koje je bilo jelo sastavljeno od pileće rolade, hrskavih pilećih krilca, pilećeg umaka sa jetricom, slanog krekera, sotiranih divljih šparoga, blanširanih cherry rajčica, pirea od celera sa crnim tartufom i prženog peršina, koje je trebalo replicirati. I Hrvoje i Igor napravili su nepotpuna replicirana jela. Igor nije stigao napraviti slani kreker, a Hrvoje je zaboravio šparoge. No s obzirom da je Hrvojeva replika okusom bila lošija od Igorovog, on je morao napustiti show. Hrvoju je žiri zamjerio i stavljanje ulja od tartufa u pire od celera, ali je pohvalio njegovu sočno pečenu pileću roladu. Radovan je objasnio kako je ulje od tartufa čista kemija te da s kemijom uvijek treba biti oprezan.


Lana je pak s druge strane, postala prva finalistica Celebrity Masterchefa.
Komentari su bili sjajni i pohvalni: „Meni se čini da si to sve napravila, osim krekera koji je malo drugačiji i ima viška tartufa u umaku. Jelo je kompletno isto što se tiče estetike, baš si prepisivala!“, rekao je Andrej. Chefica Ana je bila oduševljena s Lanom:„Prije nego što kušam moram ti reći da mi se sviđa koliko si organizirana. Okusi su ti jako dobri!“ Kad su je prozvali, Lana ime nije mogla suspregnuti suze: „Rekla sam da je ovo glupo, ali ako izuzmem svoju djecu i muža nikad u životu na sebe nisam bila toliko ponosna.


Igor je prije saznanja da će postati drugi finalist komentirao Lanin uspjeh, aludirajući kako je Lana opasan protivnik: „Čestitke Lani i čestitke onome koji ide kuhati u finalu protiv Lane!


Kad je shvatio da će on kuhati protiv nje nastojao je ostati sabran u sebi, ali je priznao da je u sebi vrištao 'Finale!!!'.


Članica žirija Ana zaključila je kako je Igor veći štreber od Lane. Barberić je naime na originalnom tanjuru prebrojao šparoge i isto toliko ih je stavio na svoj replicirani tanjur što je nasmijalo Andreja, Radovana i Anu.

Tko će osvojili laskavu titulu drugog celebrity MasterChefa? Hoće li to biti pedantna Lana ili vegan Igor? Ne propustite veliko finale Celebrity MaterChefa na Novoj TV!


Sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju