U razgovoru za IN Magazin ispričala je kako izgleda život na setu, ali i što joj tijekom pandemije koronavirusa najteže pada.

 Ankica ostaje i dalje vrlo brižna majka svome sinu, ostaje i dalje žena koja ne voli tračeve, ali ju jako zanima tko je tko i tako mislim da će biti i dalje dosta novih situacija- Zapetljana situacija će postati čak i negdje pred kraj, ali ostavit ću vas malo u neizvjesnosti, vjerujte mi dobro ćete se zabaviti", poručila je Jasna odmah na početku razgovora.



Zabava, zapetljane situacije, ali i još mnogo toga ponovno čeka Dizmovčane. Pravi dar mar nastavit će raditi i baba Beba te njezina kći Ankica.

"Beba je osoba kakva je, a Ankica je opet između toga da ju majka živcira, a i da jako voli svoju majku jer Ankica je obiteljski tip žene i dalje nastavljaju njihove svađice i dalje nastavljaju maltretiranja Bebina oko hrane", otkrila je Jasna.

Novim epizodama veseli se i cijela ekipa jer su tijekom snimanja postali poput prave obitelji.

"Jako volim te setovske atmosfere jer svi nakon dugo vremena snimanja i rada postajemo jedna velika obitelj i tu bude u pravilu svega. Ova pandemija nas je malo zakočila u cijeloj priči, no međutim dogodi se da netko donese kolače, netko donese neke nareske, vrijeme kolinja je prošlo hvala Bogu i tako se zajedno proveselimo", ispričala je glumica.



Jasna će energiju itekako pokazati u novim epizodama serije "Dar Mar". Nakon kraće stanke Dizmovčani su se vratili, a njihove avanture i zabavne situacije pratiteod ponedjeljka do petka u 21:30 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

U utrci za medijsku nagradu Zlatni studio našla se naslovna pjesma serije ''Dar Mar'' – ''Neće nas zauvik bit'' u izvedbi Petra Graše, a natječe se u kategoriji Pjesma.

Podržite je svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju