''Najbolji biraju najbolje''

Pod motom ''Najbolji biraju najbolje'', Jutarnji list četvrtu godinu zaredom dodjeljuje nagradu Zlatni Studio, a među nominiranima u ukupno 19 kategorija, publika je odabrala finaliste.



U finale kategorije TV voditeljica/voditelj ušla je Ivana Paradžiković, lice koje svakog četvrtka u naše domove donosi priče koje mijenjaju društvo nabolje.



Emisija koju vodi i uređuje, Provjereno, u finalu je kategorije TV emisija.



U kategoriji TV novinarka/novinar za glasove publike borit će se novinar koji je postao sinonim za javljanja s mjesta događaja, Andrija Jarak.



Finalist u kategoriji TV zabava je popularni show ''Tvoje lice zvuči poznato'' koji je i ove sezone oduševio gledatelje.



Osim njih, u finalu je i naslovna pjesma serije ''Dar Mar'' – ''Neće nas zauvik bit'' u izvedbi Petra Graše u kategoriji Pjesma, te glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' u kategoriji Najbolji glumac.

Glasati se može putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu „Studio“ Jutarnjeg lista do 5. veljače.

Podsjetimo, za Zlatni studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe za djela ostvarena u razdoblju od 11. prosinca 2020. do početka siječnja 2021. Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, zadužen je za nominacije u 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike, a o finalistima, kao i pobjednicima, odlučuje publika.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju