Odgovorom u anketi pokažite nam svoje mišljenje.

Peta epizoda donijela je zanimljivosti i nove kandidate koji su dali sve od sebe za prolazak u daljnje natjecanje Supertalenta. Pao je još jedan zlatni gumb kojega je Davor Bilman bez razmišljanja stisnuo nakon što su ga s nogu oborili plesni partneri Ivo Štrkljević i Mia Kuleš. Oni su predstavili novu dimenziju plesa na šipci i neodoljivom energijom i pokretima osvojili mnogobrojne simpatije. Osim toga, poslali su važnu poruku o zajedništvu, ljubavi i obitelji na što su ih velikim dijelom potaknuli teški životni trenuci kroz koje su prolazili.

Pregled drugih nastupa donosimo u nastavku, a sad imate priliku u anketi dati glas svom favoritu iz nedjeljne emisije.  

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 

 

Prava senzacija bio je i nastup 83-godišnjeg Krešimira Šunjića koji se predstavio talentom kojega članovi žirija tijekom svoje dugogodišnje karijere nisu imali prilike vidjeti. Krešimir je odsvirao pjesmu 'Zvončići', a kao instrument su mu poslužili – zubi.

Četiri prolazna glasa osvojio je i 18-godišnji Nikola Batanović iz Ploča kojega, sudeći po komentarima žirija, čeka svjetla budućnost po pitanju pjevačke karijere. Za svoj audicijski nastup odabrao je pjesmu 'Mojoj Majci' pjevačice Hanke Paldum, a njegova je tehnika pozitivno iznenadila članove žirija.

Simpatije žirija i četiri prolazna glasa osvojili su i raspjevani profesori iz Zadra koji čine Vokalni ansambl glazbene škole Blagoje Bersa. Iako im pjevanje nije glavni predmet struke, ovi profesori gitare, klavira, violine i plesa okupili su se kako bi u slobodno vrijeme zajedno pjevali.

Među pjevačkim dijelom kandidata u petoj emisiji našla se i 14-godišnja Vjera Radulović iz Crne Gore koja je za izvedbu pjesme 'A Million Dreams' osvojila prolaz u idući krug natjecanja.

Svirkom na harmonici atmosferu u studiju podigao je Matej Jakša koji dolazi iz okolice Pazina. Iako svira tek nešto više od godinu dana, Matej je dokazao da obožava biti na pozornici.

Nevjerojatnu spretnost u žongliranju s tanjurima pokazao je Liviu Tudor iz Rumunjske koji je za Supertalent osmislio bogati scenski nastup.

Sitni, ali dinamitni članovi Plesnog studija My Way na Supertalent su došli s ciljem da se dobro zabave, a pritom su osvojili i četiri prolazna glasa žirija zbog ogromne količine pozitivne energije i uigranih plesnih koraka koje su donijeli na pozornicu.

Bilo je i onih kandidata koji svojim nastupima nisu uspjeli izboriti prolazne glasove, a među njima se našao 29-godišnji Zadranin Marino Marušić kojega je na Supertalent prijavila majka. Svojom izvedbom pjesme 'Ti si mi u krvi' nije uspio proći u idući krug natjecanja, a ista sudbina snašla je i 21-godišnjeg Lovru Stošića koji je demonstrirao brzo brojanje slova u riječima i rečenicama te stand-up komičara i imitatora Ivana Panića.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju