Novi kandidati donijeli su nove talente i dobru zabavu!

Audicijski nastupi u šestom nastavku Supertalenta donijeli su zanimljive i dosad neviđene talente. Žiriju i publici predstavilo se 11 novih kandidata koji su dali sve od sebe da bi impresionirali žiri i osigurali svoj prolazak u daljnje natjecanje. 

Prisjetite se kojim kandidatima je to pošlo za rukom, a kome nastup nije bio dovoljno uvjerljiv da zasluži prolaz dalje. U nastavku donosimo pregled svih nastupa, a u anketi odgovorite koji vam je najbolji nastup šeste epizode Supertalenta. 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Puknuti Žmigavac, odnosno alter ego Splitskog glazbenika Mate Jurića, na pozornici je pokazao posebnu vještinu navrćanja koja kombinira pjevanje i sviranje, a za njezino izvođenje potrebno je i malo dosjetljivosti.

Četiri prilazna glasa za svoj vokal osvojio je i 18-godišnji Ajdin Vranešić kojemu je najveća želja bila učiniti majku i oca ponosnima, a sudeći po gromoglasnom pljesku koji je dobio od publike čini se da je u tome i uspio.

Među pjevačkim dijelom kandidata veliko oduševljenje izazvala je 16-godišnja Osječanka Sara Krpan koja je za svoj audicijski nastup odabrala kantautorsku pjesmu pod nazivom 'I Miss You'.

Atmosferu u studiju svojom su svirkom podigli članovi glazbene skupine Akustika Balkana

Jedan od nastupa koji će članovi žirija zasigurno još dugo pamtiti izvela je Ukrajinka Natasha Korotkina koja je na pozornicu Supertalenta donijela sasvim novu vrstu trbušnog plesa kakvu dosada u showu nismo imali prilike vidjeti.

U idući krug jednoglasnom odlukom žirija prošla je i 13-godišnja plesačica Ira Đerić Hasanac koju je odmah po dolasku na pozornicu Martina prepoznala kao kandidatkinju koja se 2018. u showu natjecala kao članica plesne grupe. Ovoga puta, Ira je na pozornicu došetala sama i pokazala dosad neviđene plesne pokrete.

Veliko oduševljenje i lavinu pozitivnih komentara izazvao je i 27-godišnji Miljan Rančić koji je jedva čekao izaći na pozornicu Supertalenta.

Žiri je svojim nastupom iznenadila i pomalo šokirala Roksanda Petronić koja je svoj talent natprosječne gipkosti razvijala kroz jogu i gimnastiku, nakon kojih je otkrila kontorcionizam.

Rasplesanom dijelu kandidata u šestoj emisiji pridružili su se članovi Parkour kluba Equilibre iz Rijeke koji su za svoju koreografiju, u koju su uložili puno truda, dobili jednoglasan prolaz.

Iako je interpretacijom svoje duhovne poezije uspio rasplakati Maju, kandidat Vladimir Pavić iz Požege nije uspio osvojiti dovoljan broj glasova za prolazak u idući krug natjecanja, a isto nije pošlo za rukom ni 28-godišnjem Mateju Bagu s Hvara koji je za audicijski nastup odabrao pjesmu 'Dušo moja' pjevača Kemala Montena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju