Navrćanje je zapravo kalemljenje jedne vrste voćke na drugu vrstu.

Splićanin Mate Jurić glazbom se bavi od 10. godine kad je naučio svirati gitaru. Zatim je išao u orkestar, a na studiju u Zagrebu se priključio bendu. Puknuti žmigavac je njegov alter ego koji se bavi posebnom vještinom koja u sebi uključuje pjevanje, sviranje i malo veći rad mozga.


Ispočetka su voditelji Frano i Igor pomislili da se u studiju spremaju neki radovi kad su vidjeli Puknutog žmigavca, ali ubrzo im je bilo jasno da on sprema neku posve novu vrstu sviranja i pjevanja. Žiriju je htio odmah pokazati na djelu što je spremio i koju vještinu će pokazati pa da onda to kasnije komentiraju.


Začuđeno su gledali što je to Mate spojio u jedno. Ali Maja je odmah znala da se radi o pjesmi Meri Cetinić dok je Martina pogodila melodiju. I u drugoj pjesmi nastavilo se pogađanje koje je jako zabavilo žiri.

„Kad skužimo što je onda je uspjelo i onda bi bilo zgodno da taj medley bude kraći sa više stvari. A ne da je cijela pjesma odjednom. Jer je super fora i to otkrivanje je to što nam je zabavno. I kad bi se čak možda u jednoj melodiji dvije pjesme pojavile koje se onda promijeni melodija i ostane ta pjesma… Neka igra“, ponudio je Fabijan i novu ideju.

Martina je pak istaknula da joj je na početku bilo jako zbunjujuće jer je melodiju prepoznala, ali nije znala što se događa jer nije s melodijom mogla povezati tekst. Poručila je da joj je ovo super stvar za neku feštu uz gitaru i dobro piće, ali nije sigurna koliko je to za ovu pozornicu. Pri tom mišljenju je ostala i u dijelu glasanja stoga je od Martine dobio „NE“.

„Mislim da se od ovog može napraviti dobar show, a ja sam ovdje zbog televizije ne zbog sebe. Nemojte dolaziti ako vas nije četiri… U svakom smislu razradite tu priču i vidimo se ponovo“, poručila je Maja.
 

  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju