Predstavila se vještinom natprosječne fleksibilnosti.

Studentica filozofije i obožavateljica glazbe i sporta Roksanda Petronić radi kao trenerica gimnastike. Njezin je talent kontorcionizam, odnosno vještina natprosječne fleksibilnosti, a sve je započelo tako što se počela baviti jogom koju prakticira preko deset godina. Ime su joj dali roditelji koji vole neobične i drugačije stvari. Kaže da je imala najbolje roditelje i najljepše djetinjstvo te da je živjela kao princeza.

„Što se tiče poza koje si izvela – stvarno impresivno, posebno oni sklekovi. Osim što izgledaju nevjerojatno teški ti si ih onako napravila dosta dovoljno. Roksanda meni se ovo jako svidjelo možda samo još trunčicu tog zvjezdanog praha za neki sljedeći nastup i ja bih bio i više nego oduševljen“

Martina je istaknula da ipak treba poraditi i na scenskom nastupu koji je jednako važan kao i vještina na pozornici Supertalenta. Dok su Maja i Fabijan poručili da im je ovo bilo zaista impresivno. Roksanda je osvojila četiri prolazna glasa.

Roksanda je u braku, a sa suprugom ima trogodišnjeg sina. Udala se kada je ostala trudna i to za svog najboljeg prijatelja, s kojim je bila u vezi pola godine prije nego su se oženili. Bili su najbolji prijatelji od njezine 15.godine. Ne voli biti sputana, a iz takta je izbacuje neiskrenost. Sretna je što je dobila posao u plesnom klubu u kojem radi sa svim uzrastima.
 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju