Andrea: „Nemoj mi se miješati u kuhinju! Ako meni zdjelica ne smeta, onda meni zdjelica ne smeta!“

Natjecatelje MasterChefa očekuje Stres test nakon kojega će još jedan natjecatelj napustiti MasterChef kuhinju. U prethodnom izazovu Dvoboj timova, Ivanin tim borio se protiv Laninog i izgubio, a sada će se boriti jedni protiv drugih za ostanak u showu. „Manje nas je i nema toliko stresa kao kod ovih štrebera što nisu sad u emisiji. Onak, ostali smo prava raja i nema frke“, istaknuo je David. Ovoga puta, natjecatelji će imati za zadatak replicirati jelo Tournedo rossini s gusjom jetrom, jus-om od tartufa, grilanim šampinjonom, zelenim šparogama i pečenim krumpirom koje će morati pripremati u fazama čiji tempo kuhanja će određivati žiri podižući zvona ispod kojih će se nalaziti dio jela s odgovarajućim receptom.


Unatoč dobro raspoloženoj ekipi, kuhanje će biti poprilično stresno, a Andreja će posebno izbaciti iz takta neuredne jedinice natjecatelja. „Nemoj mi se miješati u kuhinju! Ako meni zdjelica ne smeta, onda meni zdjelica ne smeta!“ iznervirana je bila Andrea nakon što joj je Andrej presložio radnu jedinicu, dok je David priznao da mu je pomoć chefa dobro došla. „Drago mi je da se profesor potrudio oko mene, da me nije marginalizirao!“ kazao je David.


Za kojeg kandidata će ovo biti posljednje kuhanje u Celebrity MasterChefu, ne propustite doznati!

 

Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju