Vanda kao Zdravko Čolić, Giuliano kao Amy Winehouse, Ronald kao Robbie Williams, Baby Dooks kao Marina Perazić! I ove nedjelje očekujte spektakl!

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Vanda Winter radi punom parom i ne krije da priželjkuje pobjedu u ulozi legendarnog Zdravka Čolića s pjesmom 'Pjevam danju, pjevam noću'. Nakon odličnog nastupa u ulozi Miše Kovača, Giuliana čeka nimalo lak zadatak, utjeloviti Amy Winehouse i to u izvedbi mega popularne pjesme 'Rehab'. „Veseli me da nije imala nikakvu strašnu koreografiju, s obzirom da su štikle u pitanju“ izjavio je Giuliano koji je za ovu transformaciju obukao štikle ali i depilirao noge. Nastup Ronalda Brausa kao Robbie Williamsa zasigurno će zabaviti sve gledatelje pjesmom "Let me entertain you". Ronald priznaje da utjeloviti Robbieja nije nimalo lagan posao, a kako mu ide svakako provjerite ove nedjelje.

U prošloj emisiji bio je drugoplasirani, a u ovoj emisiji mijenja spol. „Uvijek sam htio biti stravično otkvačen, sviđa mi se da mijenjam spol“ rekao je Baby Dooks vezano uz njegov zadatak da utjelovi Marinu Perazić i to s hitom grupe Denis & Denis "Program tvog kompjutera".

U ovoje emisiji očekuju nas brojne transformacije kandidata koje uključuju i promjenu spola, pa ćemo taku Andreu Andrassy gledati u ulozi Olivera Dragojevića. Brinula se kako će uvježbati 'Oliverovski' hrapavi glas, ove nedjelje pjevat će "Što učinila si ti" i tada ćemo saznati jeli uspjela. Jasna Palić Picukarić i ove će nedjelje utjeloviti zanosnu ženu, samo ovoga puta iz svijeta mašte. Postat će jedan od najpoznatijih likova iz crtića: Jessica Rabbit i pjevati što drugo nego "Why don't you do right“. Jasna se suživjela s jako visokim štiklama u kojima vježba cijeli tjedan.

Pobjednica prošle epizode, Minea, ovoga će puta utjeloviti Nancy Sinatru. Teško joj je bilo prisiliti se biti usporena koliko je to Nancy u izvedbi pjesme "These boots are made for walking".

Za kraj na pozornicu će stati Mario Petreković koji ima težak izazov: Beyonce "Single ladies". „Nije lako, trebat će mi sreća“ rekao je Mario koji je morao svladati zahtjevnu koreografiju, plesati u štiklama…

Cijelu čaroliju transformacija ovaj put će na svojoj koži osjetiti i voditelji showa Rene i Igor te će svojom izvedbom "Girl you know it's true" Milli Vanillija zabaviti i sebe i druge.

Također, vidjet ćemo kako će Jole, gostujući član žirija u ovoj epizodi, komentirati Mineinu, pobjedničku imitaciju svog lika i djela, a popularni Jole izvest će u show svoju pjesmu ''Kada žene tulumare''.

Dramska trenerica i članica žirija Sandra Bagarić sve muške natjecatelje koji će prvi put stati na štikle, podučiti seksi hodu.

Kako će se Giuliano, Baby Dooks i Mario snaći u štiklama, kako će Andrea i Vanda utjeloviti popularne pjevače, kako će se Jasna snaći u ulozi crtanog lika, te da li je Robbie Williams dobio svog novog dvojnika, vidjet ćemo ove nedjelje u drugoj emisiji pjevačko plesnog spektakla Tvoje lice zvuči poznato.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju