Rev je želio biti heroj, ali kad ponos prevlada onda stvari krenu u krivom smjeru. Nakon male Tomove pomoći, Rev pomogne zaboravnom Mattu i tako dokaže da je ipak pravi heroj.

2.sez., 19.ep - 8. studenog

Rev je želio biti heroj, ali kad ponos prevlada onda stvari krenu u krivom smjeru. Nakon male Tomove pomoći, Rev pomogne zaboravnom Mattu i tako dokaže da je ipak pravi heroj. Bio je sunčan dan na Proljetnoj farmi a Fi je bila zaposlena pripremajući sanduke za odlazak na tržnicu. Rev oduševljeno želi pomoći ali njegov entuzijazam dovodi do nezgode pa se neki sanduci prevrnu. Rev tada pomisli da Fi više voli Toma i ako bi on mogao koristiti alate koje koristi Tom, mogao bi biti heroj poput Toma. Taj stav se samo još više potvrdi nakon što Fi želi da Tom pomakne trupce radije nego Rev. U međuvremenu Riff je naučila kako da nađe i donese stvari dobije pohvalu. Rev je pokušao koristiti Tomov plug dok nitko ne gleda, ali nije mu odgovarao pa ga je Rev sakrio iza drva kako ga ni Tom ne bi mogao koristiti. Tom je uhvatio Reva, a nakon što je Rev objasnio da Fi više voli Toma nego njega, Tom se sjetio načina kako prikazati Reva kao pravog heroja. Rev koristi svoje instinkte kad Matt zagubi novčanik i pronađe ga i time dokaže da treba mnogo više od alata da bi bio heroj.

2.sez., 20.ep - 9. studenog

Tom je probušio gumu na putu do tržnice a Buzz i Rora uče Wheezyja kako je mašta moćna. Samo trebaš vjerovati. Osvanulo je još jedno zaposleno jutro na farmi - Matt i Tom tovare povrće u Reva kako bi ga odvezao na tržnicu. Buzz, Rora i Wheezy zabavljaju se koristeći maštu kako bi otputovali u neku pustolovinu. Nitko nije shvatio da Tom nije dospio daleko, zapravo je ostao dolje niže na cesti s probušenom gumom. Fi mora pješačiti do farme po rezervnu gumu. Buzz, Rora i Wheezy ubrzo smisle igru u kojoj je krava Mo slon a Kvik i Kvak krokodili. Matt i Rev misle da je tu nešto više od igre kad čuju da su krokodili pojeli Toma. Sve se pogorša kad pronađu Tomovu probušenu gumu. Uskoro se svi pridruže zabavi koristeći svoju maštu. Svi osim Matta koji se boji ‘’divljih životinja.’’

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju