Proljeće je i mnogo se novih životinja izleglo na farmi. Matt oboji stolicu za Fi a zatim traži još nešto za obojiti kad Tom otkrije tajanstveno jaje.

2. sez., 24. Ep. - 25. svibnja

Proljeće je i mnogo se novih životinja izleglo na farmi. Matt oboji stolicu za Fi a zatim traži još nešto za obojiti kad Tom otkrije tajanstveno jaje. Proljeće je stiglo na Proljetnu farmu a nove životinje su se izlegle. Bilo je malih zečeva, janjadi a koke su sjedile na jajima i čekale da se izlegu pilići. Matt je došao na farmu obojiti stolicu za Fi, a toliko je neuredan da mu je Fi rekla da to učini u dvorištu. Kad je završio, želio je obojiti još nešto jer mu je ostalo boje. Tom i Buzz pronašli su neobično jaje i nisu mogli ustanoviti odakle je stiglo i kome pripada. Činilo se da ni jedna životinja s farme ne traži to jaje jer je imalo čudnu boju na sebi. Matt je nestao a društvo ga je pronašlo u kokošinjcu. On ga je bojao iznutra. Tom je ostao budan čitavu noć pateći na jaje i grijući ga. Ujutro je ljuska pukla i izleglo se pile. Ispalo je da je Matt kapnuo boju na jaje dok je bojao kokošinjac pa je zato bilo čudne boje.

>>>> Traktor Tom, 1. - 5. lipnja


2. sez., 25. Ep. - 26. svibnja

Tom treba pomoć kako bi otjerao vrane sa svježih usjeva na polju, a Rev će učiniti sve da ispadne fora. Ponekad biti fora nije baš praktično. Jedno sunčano jutro na farmi, Tom je sijao sjeme i pripremao se da postavi strašilo. Rev je bio uzbuđen jer će ga Matt odvesti u trgovinu da kupi novu trubu. Uzbuđenje nije dugo trajalo jer je truba prestala raditi. Rev nije brinuo. On i Matt vratili su se u grad i kupili ogromne kotače za velika vozila. Svi su se složili da su baš fora. Čak je i Tom poželio takve. Rev je sad bio prevelik da bi prošao kroz vrata a uz to ipak nije ispao fora. Društvo mu je pomoglo da ga povuče a on je shvatio da imati velike kotače na farmi nije baš praktično. Kotače nisu bacili, Tom ih je iskoristio za strašilo kojeg su se bojale vrane.

>>>> Pčelica Maja, 25. - 29. svibnja


2. sez., 26. Ep.  - 27. svibnja

Jesen je stigla na farmu pa su neke divlje patke zastale na svom putu prema jugu. Na žalost Kvik i Kvak nisu bili prijateljski raspoloženi. Za to vrijeme Fi i Dusty su otišle uživati u aeromitingu. Jesen je na farmi i postalo je hladnije. Fi i Dusty otišle su na aeromiting dok su se ostala vozila igrala na farmi. Nekoliko divljih pataka na putu prema jugu svratilo je na farmu. Svi su bili oduševljeni novim gosima osim Kvika i Kvaka kojima se nisu svidjeli posjetioci. Nisu željeli s njima podijeliti svoju hranu. Tom je shvatio da će biti najbolje ako se on pobrine za patke. Proveo ih je po farmi, a Matt je čak organizirao piknik za njih. Došli su i Kvak i Kvik kojima je bilo žao što su bili tako negostoljubivi. Svi su se lijepo družili a kad su se vratile Fi i Dusty zatekle su društvo kako se veselo igra. Uskoro su divlje patke morale nastaviti svoje putovanje, čitava farma ih je pozdravljala i zaželjela im sretan put.

>>>> Maša i Medvjed, 30. - 31. svibnja


2. sez., 1. Ep. - 28. svibnja

Buzz voli raditi s Traktorom Tomom na farmi, ali Buzzovo pomaganje nije uvijek pomaganje. Buzz pomaže Tomu provjeriti životinje, ali ubrzo nastane zbrka jer je Buzz ostavio otvorena vrata pa su ovce odlutale. Nakon podosta muke i vremena, ovce su ponovo u ograđenom prostoru. Buzz želi Tomu pomagati u svemu. Prvi posao koji im je Fi dodijelila bilo je čupanje starog panja. Ali Buzz je zabunom iščupao stupove ograde koju je Matt postavio. Još problema nastane kad Buzz pokuša prikopčati veliku prikolicu umjesto svoje male, pa se sjuri nizbrdo i prevrne sav teret. Nakon toga Tom zaključi da će biti brži u obavljanju poslova bez Buzzove pomoći. Ali bez Buzza posao nije toliko zabavan pa se njih dvojica ubrzo pomire. Fi ih zatim obojicu pošalje da prikupe ovce. Zajedno čine odličan tim!

>>>> Peppa Pig, 30. - 31. svibnja


2. sez., 2. Ep. - 29. svibnja

Oh-Oh! Ovce igraju važnu nogometnu utakmicu a Tom je pregazio i probušio loptu. Sad mora pronaći novu loptu i to što prije. Predivan je dan na farmi, a Tom ore brže nego inače kako bi Fi mogla kasnije gledati veliku nogometnu utakmicu na TV-u. Ovce igraju svoju utakmicu gdje je Riff sudac, ali utakmica je prekinuta nakon što je Tom slučajno prešao preko lopte. Tom je nesretan zbog toga i pokušava naći zamjensku loptu. Nakon bezuspješnih pokušaja s kantom, sijenom i starom vrećom, Tom pomisli odustati. Stvar se još pogorša kad Tom probuši gumu na svom kotaču. Ali ne treba se brinuti, Fi će zakrpati gumu. Tada Tom shvati da na isti način može zakrpati i nogometnu loptu. Ipak će ovce završiti svoju započetu utakmicu.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju