Danas je dan Velike utrke ovaca i svi su vrlo uzbuđeni, a pogotovo Buzz koji nastavlja izazivati nezgode.

2. sez., 14. Ep. - 11. svibnja

Danas je dan Velike utrke ovaca i svi su vrlo uzbuđeni, a pogotovo Buzz koji nastavlja izazivati nezgode.

Danas nije običan dan na Proljetnoj farmi, danas je dan Velike utrke ovaca. Svi su vrlo uzbuđeni zbog toga. Fi priprema piknik a životinje uživaju u novoj ulozi sudaca u utrci. Nitko nije uzbuđen kao Buzz koji se jedva suzdržava. Zbog tolikog uzbuđenja situacija se pogoršava pa se nezgode nastavljaju. Uspio je čak košaru za piknik zaglaviti na krovu staje. A kad je udario u dvije ležaljke pomislio je da ih je slomio pa ih je u panici sakrio u staji. Zatim je rekao Tomu da nisu bile slomljene prije no što ih je donio iz staje. Svi su došli gledati utrku a Buzzovo oduševljenje se vratilo pa se pridružio Mattu.

>>>> Traktor Tom, 18. - 22. svibnja


2. sez., 15. Ep. - 12. svibnja

Fi se ne osjeća dobro pa se vratila u krevet ostavljajući sav posao Mattu. Matt je oduševljen, ali kako će se snaći s obavezama…

Fi se ne osjeća dobro pa joj je Tom rekao da se treba vratiti u krevet i ne brinuti se taj dan oko poslova. Matt je oduševljen što će preuzeti obaveze. Ipak se pokazalo kako to nije najbolja ideja jer je zaboravio nahraniti životinje, pa su se same poslužile u Finoj kuhinji. Sve se pogoršalo kad je Matt napunio Tomovu sijačicu hranom za piliće umjesto sjemenom mrkve. Tom ima dobar osjećaj pa preuzima neke poslove koje je Matt trebao obaviti tako da je sav posao obavljen kako treba. Fi je odlučila da sljedeći put kad joj ne bude dobro postavi Toma kao glavnog umjesto Matta!

>>>> Pčelica Maja, 11. - 15. svibnja


2. sez., 16. Ep. - 13. svibnja

Stari sokovnik na farmi proizvodi mnogo buke. Srećom, zgodno zvuči pa je čitava farma puna glazbe i svi se dobro zabavljaju, čaki i Wheezy!

Tom i Buzz skupljali su jabuke kako bi ih Matt kasnije mogao prodati na tržnici. Stroj za izradu soka od jabuka vrlo je bučan ali proizvodi odličan sok. Stroj je toliko bučan da ga se čuje na čitavoj farmi a njegov ritam potiče svakog na zabavu. Wheezy pokušava sve utišati i da prestanu s tom paradom kako bi mogao čuti mjaukanje nestale mačke Prudey. Nakon što su Wheezy i Tom pretražili čitavu farmu shvatili su da je Prudey zaključana u Wheezyjevom spremniku za alat pa je zato Wheezy čuje čitavo vrijeme. Sad kad je Prudey pronađena svi zajedno mogu uživati u paradi na farmi!

>>>> Maša i Medvjed, 16. - 17. svibnja


2. sez., 17. Ep. - 14. svibnja

Osvanuo je kišni dan na farmi a Rorin strah da se smoči znači da će patke ostati gladne. Još nevolja nastane kad društvo shvati da na krovu staje postoji rupa koju treba hitno zakrpati!
Oblačno je a Tom i Rev nastoje skupiti sijeno i staviti ga u staju prije nego se smoči. Ako se sijeno smoči, istunut će pa životinje neće imati što jesti tijekom zime. Rora ne voli kišu pa se sakrila u staji. Na žalost, nije nahranila patke pa su Kvak i Kvik gladni te lutaju uokolo u potrazi za hranom. Sve se pogorša kad Tom otkrije da propušta krov staje i Matt ga treba popraviti prije nego promoči. Ispostavilo se da je popravljanje krova prilično komplicirano za Matta pa je rupa postala još veća. Ipak je krov uspješno popravljen, a patke nahranjene. Čak je i Rora shvatila da joj se kiša ipak sviđa.

>>>> Peppa Pig, 16. - 17. svibnja


2. sez., 18. Ep. - 15. svibnja

Seljenje ovaca s jednog polja na drugo nije tako lako kako se isprva čini. Sva vozila su poletjela osim Wheezyja, njemu je trebala mala pomoć prijatelja.

Osvanuo je predivan sunčan dan na Proljetnoj farmi a Fi i Riff očajnički pokušavaju preseliti ovce s jednog polja na drugo na kojem je svježa trava. Dusty je otkrila odličan način kako ih preseliti – jednu po jednu ukrcala bi i prenijela na livadu. Sva ostala vozila poželjela su letjeti a Rev se snašao i uz malu pomoć njegove ‘’leteće rampe’’ svi to mogu ostvariti. Svi osim Wheezyja. On nije dovoljno brz da poleti. Dusty i Fi napokon shvate da bez debla koje smeta, premiještanje ovaca i nije toliko naporno. Uz pomoć prijatelja i posebno izrađenih krila, Wheezy je napokon otkrio kakav je osjećaj letjeti!

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju