Buzz voli raditi s Traktorom Tomom na farmi, ali Buzzovo pomaganje nije uvijek pomaganje. Buzz pomaže Tomu provjeriti životinje, ali ubrzo nastane zbrka jer je Buzz ostavio otvorena vrata pa su ovce odlutale.

2.sez., 1.ep - 6. prosinca

Buzz voli raditi s Traktorom Tomom na farmi, ali Buzzovo pomaganje nije uvijek pomaganje. Buzz pomaže Tomu provjeriti životinje, ali ubrzo nastane zbrka jer je Buzz ostavio otvorena vrata pa su ovce odlutale. Nakon podosta muke i vremena, ovce su ponovo u ograđenom prostoru. Buzz želi Tomu pomagati u svemu. Prvi posao koji im je Fi dodijelila bilo je čupanje starog panja. Ali Buzz je zabunom iščupao stupove ograde koju je Matt postavio. Još problema nastane kad Buzz pokuša prikopčati veliku prikolicu umjesto svoje male, pa se sjuri nizbrdo i prevrne sav teret. Nakon toga Tom zaključi da će biti brži u obavljanju poslova bez Buzzove pomoći. Ali bez Buzza posao nije toliko zabavan pa se njih dvojica ubrzo pomire. Fi ih zatim obojicu pošalje da prikupe ovce. Zajedno čine odličan tim!

2.sez., 2.ep - 7. prosinca

Oh-Oh! Ovce igraju važnu nogometnu utakmicu a Tom je pregazio i probušio loptu. Sad mora pronaći novu loptu i to što prije. Predivan je dan na farmi, a Tom ore brže nego inače kako bi Fi mogla kasnije gledati veliku nogometnu utakmicu na TV-u. Ovce igraju svoju utakmicu gdje je Riff sudac, ali utakmica je prekinuta nakon što je Tom slučajno prešao preko lopte. Tom je nesretan zbog toga i pokušava naći zamjensku loptu. Nakon bezuspješnih pokušaja s kantom, sijenom i starom vrećom, Tom pomisli odustati. Stvar se još pogorša kad Tom probuši gumu na svom kotaču. Ali ne treba se brinuti, Fi će zakrpati gumu. Tada Tom shvati da na isti način može zakrpati i nogometnu loptu. Ipak će ovce završiti svoju započetu utakmicu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju