Osvanuo je kišni dan na farmi a Rorin strah da se smoči znači da će patke ostati gladne. Još nevolja nastane kad društvo shvati da na krovu staje postoji rupa koju treba hitno zakrpati!

2.sez., 17.ep - 31. siječnja

Osvanuo je kišni dan na farmi a Rorin strah da se smoči znači da će patke ostati gladne. Još nevolja nastane kad društvo shvati da na krovu staje postoji rupa koju treba hitno zakrpati! Oblačno je a Tom i Rev nastoje skupiti sijeno i staviti ga u staju prije nego se smoči. Ako se sijeno smoči, istunut će pa životinje neće imati što jesti tijekom zime. Rora ne voli kišu pa se sakrila u staji. Na žalost, nije nahranila patke pa su Kvak i Kvik gladni te lutaju uokolo u potrazi za hranom. Sve se pogorša kad Tom otkrije da propušta krov staje i Matt ga treba popraviti prije nego promoči. Ispostavilo se da je popravljanje krova prilično komplicirano za Matta pa je rupa postala još veća. Ipak je krov uspješno popravljen, a patke nahranjene. Čak je i Rora shvatila da joj se kiša ipak sviđa.

2.sez., 18.ep - 1. veljače

Seljenje ovaca s jednog polja na drugo nije tako lako kako se isprva čini. Sva vozila su poletjela osim Wheezyja, njemu je trebala mala pomoć prijatelja. Osvanuo je predivan sunčan dan na Proljetnoj farmi a Fi i Riff očajnički pokušavaju preseliti ovce s jednog polja na drugo na kojem je svježa trava. Dusty je otkrila odličan način kako ih preseliti – jednu po jednu ukrcala bi i prenijela na livadu. Sva ostala vozila poželjela su letjeti a Rev se snašao i uz malu pomoć njegove ‘’leteće rampe’’ svi to mogu ostvariti. Svi osim Wheezyja. On nije dovoljno brz da poleti. Dusty i Fi napokon shvate da bez debla koje smeta, premiještanje ovaca i nije toliko naporno. Uz pomoć prijatelja i posebno izrađenih krila, Wheezy je napokon otkrio kakav je osjećaj letjeti!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju