Rora je rekla svojim prijateljima da čudovišta ne postoje i da se motocikli ne boje ničega. Ali svatko se boji nečeg…

2. sez., 10. Ep. - 30. ožujka

Rora je rekla svojim prijateljima da čudovišta ne postoje i da se motocikli ne boje ničega. Ali svatko se boji nečeg… Rora je izjavila da čudovišta ne postoje, ali jednom kad ju je Dusty uplašila svi su shvatila da ih se Rora ipak malo boji. Te noći u staji, Rora jedva da je oka sklopila jer se trzala na svaki zvuk što bi začula. Sljedeće jutro Tom je priznao Rori da se malo boji mraka i da se ne treba sramiti ako se nečeg malo bojiš jer u tome nema ništa loše. Tako su Buzz i Tom pokazali Rori kako je ponekad najbolje suočiti se s vlastitim strahovima.


2. sez., 11. Ep. - 31. ožujka

Na farmi je mnogo novorođenih životinja pa je Fi odlučila da je vrijeme za proljetno čišćenje. Na veliku Finu žalost Matt voli čuvati smeće i teško mu se odvojiti i baciti bilo što s Proljetne farme. Proljeće je stiglo na farmu i sve životinje su dobile podmladak, uključujući Riff koja ima 6 malih psića. Fi je odlučila obaviti veliko proljetno čišćenje a Matt nije baš od pomoći jer želi sačuvati svo smeće. Tom je pazio na male psiće dok je Riff okupljala ovce. Ubrzo je shvatio kakve problem mogu učiniti psići kad se skrivaju po čitavoj farmi. Tom ih mora sve pronaći prije nego što se Fi i Riff vrate. Pravi je izazov pronaći ih, pogotovo stoga što se jedan sakrio u sjeniku! Sve to riješi Riff kad ih pozove pa se okupe oko nje gdje god se malo prije skrivali.


>>>>  Pčelica Maja, 30. ožujka - 3. travnja

2. sez., 12. Ep. - 1. travnja

Wheezy traži mirno mjesto gdje bi uživao, no ekipa je preglasna i on se ne može opustiti. Wheezy je pronašao lijepo mjesto na rubu šume gdje može sjesti i razmišljati bez buke i smetnji s farme. Wheezy jako voli tišinu, čak se i sprijateljio s zecom koji također voli tišinu. Farma je poprilično bučna, pogotovo zato što Matt popravlja krov a vozila igraju novu igru „potrubi i sakrij se“. Na Wheezyevu nesreću, ostala su vozila pronašla njegovo tajno mjesto i ono više nije mirno. Tom se osjeća odgovornim pronaći Wheezyu novo mirno mjesto gdje može pobjeći od buke farme.


2. sez., 13. Ep. - 2. travnja

Dusty se ne želi okupati a Rev će učiniti sve kako bi izbjegao prevoženje gnojiva. Ali, kao što Matt kaže, moraš raditi stvari koje ne želiš. Osvanuo je još jedan zaposlen dan na farmi a Fi i Dusty zaprašuju polje. Nakon obavljenog posla Fi je pomislila kako je dobra ideja okupati Dusty, ali Dusty se ne voli kupati i boji se kako će joj ući sapunica u oči. Zapravo je Dusty bila toliko tvrdoglava da je čitavo vrijeme letjela i bježala i nitko je nije mogao uhvatiti. Istovremeno je Rev bio potišten jer je Matt želio da preveze gnojivo. Rev ne voli miris gnojiva i učinit će sve kako bi izbjegao da se gnojivo utovari u njegovu prikolicu. Nakon mnogo nagovaranja Tom je uspio uvjeriti Dusty da se ne treba bojati kupanja, a Fi će posebno paziti da joj ne uđe sapunica u oči. Tom je imao pravo pa je Dusty sretna i čista, što se ne može reći za Reva.


>>>> Peppa Pig, 4. - 5. travnja

2. sez., 14. Ep. - 3. travnja

Danas je dan Velike utrke ovaca i svi su vrlo uzbuđeni, a pogotovo Buzz koji nastavlja izazivati nezgode. Danas nije običan dan na Proljetnoj farmi, danas je dan Velike utrke ovaca. Svi su vrlo uzbuđeni zbog toga. Fi priprema piknik a životinje uživaju u novoj ulozi sudaca u utrci. Nitko nije uzbuđen kao Buzz koji se jedva suzdržava. Zbog tolikog uzbuđenja situacija se pogoršava pa se nezgode nastavljaju. Uspio je čak košaru za piknik zaglaviti na krovu staje. A kad je udario u dvije ležaljke pomislio je da ih je slomio pa ih je u panici sakrio u staji. Zatim je rekao Tomu da nisu bile slomljene prije no što ih je donio iz staje. Svi su došli gledati utrku a Buzzovo oduševljenje se vratilo pa se pridružio Mattu.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju