Buzz je pomislio kako je premalen. Ali ponekad upravo to znači da si jedini koji može riješiti problem i pomoći ostalima.

 2.sez., 9.ep - 3. siječnja

Buzz je pomislio kako je premalen. Ali ponekad upravo to znači da si jedini koji može riješiti problem i pomoći ostalima. Tom, Rev i Buzz našale se s Rorom stavljajući Finu kacigu strašilu na glavu. Sve je išlo po planu ali Rev se naljutio na Buzza kad je pao preko ograde i zamalo upropastio šalu. Rev je u ljutnji rekao Buzzu da je premalen. Stvari se još pogoršaju kad zapne na koloturi u staji. U međuvremenu, Winnie i Snicker iskoriste pomoć Prudi i Riff kako bi se dočepali jabuka u voćnjaku. Rev nestrpljivo pokušava sam iščupati stablo ali je preteško pa padne i zakrči prolaz na cesti. Svi su zapeli s krive strane, jedino je Buzz dovoljno malen da se provuče ispod i ode na farmu po Tomovu viljušku. Rev shvati da je biti malen ponekad vrlo korisno.

2.sez., 10.ep - 4. siječnja

Rora je rekla svojim prijateljima da čudovišta ne postoje i da se motocikli ne boje ničega. Ali svatko se boji nečeg… Rora je izjavila da čudovišta ne postoje, ali jednom kad ju je Dusty uplašila svi su shvatila da ih se Rora ipak malo boji. Te noći u staji, Rora jedva da je oka sklopila jer se trzala na svaki zvuk što bi začula. Sljedeće jutro Tom je priznao Rori da se malo boji mraka i da se ne treba sramiti ako se nečeg malo bojiš jer u tome nema ništa loše. Tako su Buzz i Tom pokazali Rori kako je ponekad najbolje suočiti se s vlastitim strahovima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju