Tom treba pomoć kako bi otjerao vrane sa svježih usjeva na polju, a Rev će učiniti sve da ispadne fora. Ponekad biti fora nije baš praktično.

2.sez., 25.ep - 29. studenog

Tom treba pomoć kako bi otjerao vrane sa svježih usjeva na polju, a Rev će učiniti sve da ispadne fora. Ponekad biti fora nije baš praktično. Jedno sunčano jutro na farmi, Tom je sijao sjeme i pripremao se da postavi strašilo. Rev je bio uzbuđen jer će ga Matt odvesti u trgovinu da kupi novu trubu. Uzbuđenje nije dugo trajalo jer je truba prestala raditi. Rev nije brinuo. On i Matt vratili su se u grad i kupili ogromne kotače za velika vozila. Svi su se složili da su baš fora. Čak je i Tom poželio takve. Rev je sad bio prevelik da bi prošao kroz vrata a uz to ipak nije ispao fora. Društvo mu je pomoglo da ga povuče a on je shvatio da imati velike kotače na farmi nije baš praktično. Kotače nisu bacili, Tom ih je iskoristio za strašilo kojeg su se bojale vrane.

2.sez., 26.ep - 30. studenog

Jesen je stigla na farmu pa su neke divlje patke zastale na svom putu prema jugu. Na žalost Kvik i Kvak nisu bili prijateljski raspoloženi. Za to vrijeme Fi i Dusty su otišle uživati u aeromitingu. Jesen je na farmi i postalo je hladnije. Fi i Dusty otišle su na aeromiting dok su se ostala vozila igrala na farmi. Nekoliko divljih pataka na putu prema jugu svratilo je na farmu. Svi su bili oduševljeni novim gosima osim Kvika i Kvaka kojima se nisu svidjeli posjetioci. Nisu željeli s njima podijeliti svoju hranu. Tom je shvatio da će biti najbolje ako se on pobrine za patke. Proveo ih je po farmi, a Matt je čak organizirao piknik za njih. Došli su i Kvak i Kvik kojima je bilo žao što su bili tako negostoljubivi. Svi su se lijepo družili a kad su se vratile Fi i Dusty zatekle su društvo kako se veselo igra. Uskoro su divlje patke morale nastaviti svoje putovanje, čitava farma ih je pozdravljala i zaželjela im sretan put.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju