Fi se ne osjeća dobro pa se vratila u krevet ostavljajući sav posao Mattu. Matt je oduševljen, ali kako će se snaći s obavezama…

2.sez., 15.ep - 25. listopada

Fi se ne osjeća dobro pa se vratila u krevet ostavljajući sav posao Mattu. Matt je oduševljen, ali kako će se snaći s obavezama… Fi se ne osjeća dobro pa joj je Tom rekao da se treba vratiti u krevet i ne brinuti se taj dan oko poslova. Matt je oduševljen što će preuzeti obaveze. Ipak se pokazalo kako to nije najbolja ideja jer je zaboravio nahraniti životinje, pa su se same poslužile u Finoj kuhinji. Sve se pogoršalo kad je Matt napunio Tomovu sijačicu hranom za piliće umjesto sjemenom mrkve. Tom ima dobar osjećaj pa preuzima neke poslove koje je Matt trebao obaviti tako da je sav posao obavljen kako treba. Fi je odlučila da sljedeći put kad joj ne bude dobro postavi Toma kao glavnog umjesto Matta!

2.sez., 16.ep - 26. listopada

Stari sokovnik na farmi proizvodi mnogo buke. Srećom, zgodno zvuči pa je čitava farma puna glazbe i svi se dobro zabavljaju, čaki i Wheezy! Tom i Buzz skupljali su jabuke kako bi ih Matt kasnije mogao prodati na tržnici. Stroj za izradu soka od jabuka vrlo je bučan ali proizvodi odličan sok. Stroj je toliko bučan da ga se čuje na čitavoj farmi a njegov ritam potiče svakog na zabavu. Wheezy pokušava sve utišati i da prestanu s tom paradom kako bi mogao čuti mjaukanje nestale mačke Prudey. Nakon što su Wheezy i Tom pretražili čitavu farmu shvatili su da je Prudey zaključana u Wheezyjevom spremniku za alat pa je zato Wheezy čuje čitavo vrijeme. Sad kad je Prudey pronađena svi zajedno mogu uživati u paradi na farmi!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju