Tom treba pomoć kako bi otjerao vrane sa svježih usjeva na polju, a Rev će učiniti sve da ispadne fora. Ponekad biti fora nije baš praktično.

2. sez., 25. Ep. - 20. travnja

Tom treba pomoć kako bi otjerao vrane sa svježih usjeva na polju, a Rev će učiniti sve da ispadne fora. Ponekad biti fora nije baš praktično. Jedno sunčano jutro na farmi, Tom je sijao sjeme i pripremao se da postavi strašilo. Rev je bio uzbuđen jer će ga Matt odvesti u trgovinu da kupi novu trubu. Uzbuđenje nije dugo trajalo jer je truba prestala raditi. Rev nije brinuo. On i Matt vratili su se u grad i kupili ogromne kotače za velika vozila. Svi su se složili da su baš fora. Čak je i Tom poželio takve. Rev je sad bio prevelik da bi prošao kroz vrata a uz to ipak nije ispao fora. Društvo mu je pomoglo da ga povuče a on je shvatio da imati velike kotače na farmi nije baš praktično. Kotače nisu bacili, Tom ih je iskoristio za strašilo kojeg su se bojale vrane.

>>>> Traktor Tom, 27. travnja - 1. svibnja


2. sez., 26. Ep. - 21. travnja

Jesen je stigla na farmu pa su neke divlje patke zastale na svom putu prema jugu. Na žalost Kvik i Kvak nisu bili prijateljski raspoloženi. Za to vrijeme Fi i Dusty su otišle uživati u aeromitingu. Jesen je na farmi i postalo je hladnije. Fi i Dusty otišle su na aeromiting dok su se ostala vozila igrala na farmi. Nekoliko divljih pataka na putu prema jugu svratilo je na farmu. Svi su bili oduševljeni novim gosima osim Kvika i Kvaka kojima se nisu svidjeli posjetioci. Nisu željeli s njima podijeliti svoju hranu. Tom je shvatio da će biti najbolje ako se on pobrine za patke. Proveo ih je po farmi, a Matt je čak organizirao piknik za njih. Došli su i Kvak i Kvik kojima je bilo žao što su bili tako negostoljubivi. Svi su se lijepo družili a kad su se vratile Fi i Dusty zatekle su društvo kako se veselo igra. Uskoro su divlje patke morale nastaviti svoje putovanje, čitava farma ih je pozdravljala i zaželjela im sretan put.

>>>> Pčelica Maja, 20. - 24. travnja


2. sez., 1. Ep. - 22. travnja

Buzz voli raditi s Traktorom Tomom na farmi, ali Buzzovo pomaganje nije uvijek pomaganje. Buzz pomaže Tomu provjeriti životinje, ali ubrzo nastane zbrka jer je Buzz ostavio otvorena vrata pa su ovce odlutale. Nakon podosta muke i vremena, ovce su ponovo u ograđenom prostoru. Buzz želi Tomu pomagati u svemu. Prvi posao koji im je Fi dodijelila bilo je čupanje starog panja. Ali Buzz je zabunom iščupao stupove ograde koju je Matt postavio. Još problema nastane kad Buzz pokuša prikopčati veliku prikolicu umjesto svoje male, pa se sjuri nizbrdo i prevrne sav teret. Nakon toga Tom zaključi da će biti brži u obavljanju poslova bez Buzzove pomoći. Ali bez Buzza posao nije toliko zabavan pa se njih dvojica ubrzo pomire. Fi ih zatim obojicu pošalje da prikupe ovce. Zajedno čine odličan tim!


2. sez., 2. Ep. - 23. travnja

Oh-Oh! Ovce igraju važnu nogometnu utakmicu a Tom je pregazio i probušio loptu. Sad mora pronaći novu loptu i to što prije. Predivan je dan na farmi, a Tom ore brže nego inače kako bi Fi mogla kasnije gledati veliku nogometnu utakmicu na TV-u. Ovce igraju svoju utakmicu gdje je Riff sudac, ali utakmica je prekinuta nakon što je Tom slučajno prešao preko lopte. Tom je nesretan zbog toga i pokušava naći zamjensku loptu. Nakon bezuspješnih pokušaja s kantom, sijenom i starom vrećom, Tom pomisli odustati. Stvar se još pogorša kad Tom probuši gumu na svom kotaču. Ali ne treba se brinuti, Fi će zakrpati gumu. Tada Tom shvati da na isti način može zakrpati i nogometnu loptu. Ipak će ovce završiti svoju započetu utakmicu.

>>>> Peppa Pig, 25. - 26. travnja


2. sez., 3. Ep. - 24. travnja

Dan je zabave i igara na farmi, ali kad Rev zapne, vrijeme je za pronaći Traktora Toma.
Tom i Buzz pomažu Fi nahraniti životinje. Nakon tog posla, Fi je odlučila uzeti zasluženi odmor ostatak dana. Dok Fi čita knjigu, vozila se odluče zabaviti igrajući igru skrivača. Životinje im se pridruže u igri, a Riff ih pokuša sve pronaći što je prilično teško. Sve dok ne pogleda u kuću na farmi. Tom nije baš dobar u skrivanju pa se odlučio sakriti među bale sijena. Za to vrijeme Rev sa zadnje strane staje pa je tamo zaglavio. Nitko nije mogao pronaći Toma, a iako su svi zajedno pokušali pomoći Revu nisu ga uspjeli osloboditi. Na kraju Tom izađe iz skrovišta i pokaže se pa pritekne Revu u pomoć. Jednim snažnim trzajem oslobodi ga i tako spasi dan!

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju