Dusty se ne želi okupati a Rev će učiniti sve kako bi izbjegao prevoženje gnojiva. Ali, kao što Matt kaže, moraš raditi stvari koje ne želiš.

2.sez., 13.ep - 18. listopada

Dusty se ne želi okupati a Rev će učiniti sve kako bi izbjegao prevoženje gnojiva. Ali, kao što Matt kaže, moraš raditi stvari koje ne želiš. Osvanuo je još jedan zaposlen dan na farmi a Fi i Dusty zaprašuju polje. Nakon obavljenog posla Fi je pomislila kako je dobra ideja okupati Dusty, ali Dusty se ne voli kupati i boji se kako će joj ući sapunica u oči. Zapravo je Dusty bila toliko tvrdoglava da je čitavo vrijeme letjela i bježala i nitko je nije mogao uhvatiti. Istovremeno je Rev bio potišten jer je Matt želio da preveze gnojivo. Rev ne voli miris gnojiva i učinit će sve kako bi izbjegao da se gnojivo utovari u njegovu prikolicu. Nakon mnogo nagovaranja Tom je uspio uvjeriti Dusty da se ne treba bojati kupanja, a Fi će posebno paziti da joj ne uđe sapunica u oči. Tom je imao pravo pa je Dusty sretna i čista, što se ne može reći za Reva.

2.sez., 14.ep - 19. listopada

Danas je dan Velike utrke ovaca i svi su vrlo uzbuđeni, a pogotovo Buzz koji nastavlja izazivati nezgode.
Danas nije običan dan na Proljetnoj farmi, danas je dan Velike utrke ovaca. Svi su vrlo uzbuđeni zbog toga. Fi priprema piknik a životinje uživaju u novoj ulozi sudaca u utrci. Nitko nije uzbuđen kao Buzz koji se jedva suzdržava. Zbog tolikog uzbuđenja situacija se pogoršava pa se nezgode nastavljaju. Uspio je čak košaru za piknik zaglaviti na krovu staje. A kad je udario u dvije ležaljke pomislio je da ih je slomio pa ih je u panici sakrio u staji. Zatim je rekao Tomu da nisu bile slomljene prije no što ih je donio iz staje. Svi su došli gledati utrku a Buzzovo oduševljenje se vratilo pa se pridružio Mattu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju