Buzz voli raditi s Traktorom Tomom na farmi, ali Buzzovo pomaganje nije uvijek pomaganje.

Buzz pomaže Tomu provjeriti životinje, ali ubrzo nastane zbrka jer je Buzz ostavio otvorena vrata pa su ovce odlutale.

2. sez., 1. ep. - 17. ožujka

Buzz voli raditi s Traktorom Tomom na farmi, ali Buzzovo pomaganje nije uvijek pomaganje. Buzz pomaže Tomu provjeriti životinje, ali ubrzo nastane zbrka jer je Buzz ostavio otvorena vrata pa su ovce odlutale. Nakon podosta muke i vremena, ovce su ponovo u ograđenom prostoru. Buzz želi Tomu pomagati u svemu. Prvi posao koji im je Fi dodijelila bilo je čupanje starog panja. Ali Buzz je zabunom iščupao stupove ograde koju je Matt postavio. Još problema nastane kad Buzz pokuša prikopčati veliku prikolicu umjesto svoje male, pa se sjuri nizbrdo i prevrne sav teret. Nakon toga Tom zaključi da će biti brži u obavljanju poslova bez Buzzove pomoći. Ali bez Buzza posao nije toliko zabavan pa se njih dvojica ubrzo pomire. Fi ih zatim obojicu pošalje da prikupe ovce. Zajedno čine odličan tim!

2. sez., 2. ep. - 18. ožujka

Oh-Oh! Ovce igraju važnu nogometnu utakmicu a Tom je pregazio i probušio loptu. Sad mora pronaći novu loptu i to što prije. Predivan je dan na farmi, a Tom ore brže nego inače kako bi Fi mogla kasnije gledati veliku nogometnu utakmicu na TV-u. Ovce igraju svoju utakmicu gdje je Riff sudac, ali utakmica je prekinuta nakon što je Tom slučajno prešao preko lopte. Tom je nesretan zbog toga i pokušava naći zamjensku loptu. Nakon bezuspješnih pokušaja s kantom, sijenom i starom vrećom, Tom pomisli odustati. Stvar se još pogorša kad Tom probuši gumu na svom kotaču. Ali ne treba se brinuti, Fi će zakrpati gumu. Tada Tom shvati da na isti način može zakrpati i nogometnu loptu. Ipak će ovce završiti svoju započetu utakmicu.

2. sez., 3. ep. - 19. ožujka

Dan je zabave i igara na farmi, ali kad Rev zapne, vrijeme je za pronaći Traktora Toma. Tom i Buzz pomažu Fi nahraniti životinje. Nakon tog posla, Fi je odlučila uzeti zasluženi odmor ostatak dana. Dok Fi čita knjigu, vozila se odluče zabaviti igrajući igru skrivača. Životinje im se pridruže u igri, a Riff ih pokuša sve pronaći što je prilično teško. Sve dok ne pogleda u kuću na farmi. Tom nije baš dobar u skrivanju pa se odlučio sakriti među bale sijena. Za to vrijeme Rev sa zadnje strane staje pa je tamo zaglavio. Nitko nije mogao pronaći Toma, a iako su svi zajedno pokušali pomoći Revu nisu ga uspjeli osloboditi. Na kraju Tom izađe iz skrovišta i pokaže se pa pritekne Revu u pomoć. Jednim snažnim trzajem oslobodi ga i tako spasi dan!

2. sez., 4. ep. - 20. ožujka

Farmer Matt je zapeo na krovu a krava Mo zapela je na stablu. Kakav neobičan dan na Proljetnoj farmi.
Rev i Matt upravo ručaju na livadi, dok je Tom zaposlen skupljanjem bala sijena. Rev zbija šale s Tomom tako da glasno zatrubi i natjera Toma da poskoči visoko u zrak. Na žalost, takvim načinom bale sijena zapele su na stablu. Dok Tom očajnički smišlja način kako spustiti bale sijena, stvar postaje još gora jer je još bala zapelo, a s njima i strašilo pa čak i krava Mo. Matt također očajno dohvaća nešto s krovu kad mačka Prudi došeta po krovu. On se popne kako bi je spasio, ali Revovi daljnji nestašluci dovode do toga da ljestve više nisu tamo gdje bi trebale biti pa Matt ne može sići s krova. Tom i društvo uskoro se okupe i zajedno uspiju riješiti problem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju