Dan je zabave i igara na farmi, ali kad Rev zapne, vrijeme je za pronaći Traktora Toma. Tom i Buzz pomažu Fi nahraniti životinje.

2.sez. 3.ep - 13. prosinca

Dan je zabave i igara na farmi, ali kad Rev zapne, vrijeme je za pronaći Traktora Toma. Tom i Buzz pomažu Fi nahraniti životinje. Nakon tog posla, Fi je odlučila uzeti zasluženi odmor ostatak dana. Dok Fi čita knjigu, vozila se odluče zabaviti igrajući igru skrivača. Životinje im se pridruže u igri, a Riff ih pokuša sve pronaći što je prilično teško. Sve dok ne pogleda u kuću na farmi. Tom nije baš dobar u skrivanju pa se odlučio sakriti među bale sijena. Za to vrijeme Rev sa zadnje strane staje pa je tamo zaglavio. Nitko nije mogao pronaći Toma, a iako su svi zajedno pokušali pomoći Revu nisu ga uspjeli osloboditi. Na kraju Tom izađe iz skrovišta i pokaže se pa pritekne Revu u pomoć. Jednim snažnim trzajem oslobodi ga i tako spasi dan!

2.sez. 4ep - 14. prosinca

Farmer Matt je zapeo na krovu a krava Mo zapela je na stablu. Kakav neobičan dan na Proljetnoj farmi. Rev i Matt upravo ručaju na livadi, dok je Tom zaposlen skupljanjem bala sijena. Rev zbija šale s Tomom tako da glasno zatrubi i natjera Toma da poskoči visoko u zrak. Na žalost, takvim načinom bale sijena zapele su na stablu. Dok Tom očajnički smišlja način kako spustiti bale sijena, stvar postaje još gora jer je još bala zapelo, a s njima i strašilo pa čak i krava Mo. Matt također očajno dohvaća nešto s krovu kad mačka Prudi došeta po krovu. On se popne kako bi je spasio, ali Revovi daljnji nestašluci dovode do toga da ljestve više nisu tamo gdje bi trebale biti pa Matt ne može sići s krova. Tom i društvo uskoro se okupe i zajedno uspiju riješiti problem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju